- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
Elég jó ezek szerint az ügyfélszolgálatuk.
Utolsó spammelésem az euró-dollárral kapcsolatban, mert nagyon bosszant, hogy fölöslegesen mondtam le az első rendelésem:
- PC-ről belépve ugye 90 dollár volt az alapár
- telefonról belépve 80 euró
- végeredményben ugyanannyi, DE!Az order status menüpont alatt teljesen fals infót mutat a megrendelésekhez: ugye az elsőt dollárban rendeltem, a másodikat euróban. Ha most megnézem, akkor az elsőre 63 dollárt ír, a másodikra 56 dollárt. Ez azért lehet mert hibás a kijelzés: ha átállítom a "global"-t "europe"-ra, akkor ugyanezeket a számokat mutatja euróban. Tehát az összegeket itt már nem változtatja, csak a valutát.
Teljesen összezavarodtam ebben és teljesen fölöslegesen mondtam vissza az első rendelést, végeredményben ugyanannyit fizettem másodjára is, csak euróban.
Nekem ma reggel jött levél a szállítással kapcsolatosan: DPDDE, aug 13-at ír.
-
lsebestyen
addikt
Ha esetleg gmailt használsz, akkor promóciók között nézd meg. Írtam nekik tegnap miután leesett a tantusz, hogy töröljék a rendelést. Elég gyorsak voltak, hajnalban válaszoltak, hogy törölve + jött a Revolut értesítő, hogy kezdeményeztek felém visszatérítést. Megrendelem ma újra a linkre kattintva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest