Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Őszintén szólva k****ra elegem van már ebből a barom cégből.
Lassan 2 naponta új patch vagy live tuning vagy nevezzék aminek akarják érkezik a játékba ami teljesen megváltoztatja a gameplayt. Nem lehet semmihez normálisan alkalmazkodni, mert mire hozzászoksz már teljesen megváltozik minden.
Jelenleg ott tart a játék, hogy ha egy olasz vagy német nem háttal ül a monitornak akkor vért kell hugyozzál, hogy megverd. Következő a szitu:
Beindítom Hansent egy háromszöges passzal, nagyjából 2-3 méter előnye van a védővel szemben. Futok vele, a védő természetesen beér, amire húzok egy cselt de a védő már hamarabb tudja mi fog történni így mire a cselnek vége már el is vette a labdát.
Ezalatt az idő alatt az ellenfél pontosan 0 alkalommal váltott rá a velem szemben álló védőre. Ez így mégis milyen játék? Olyan mint amikor a Madden-ban úgy játszol, hogy csak a támadásokat játszod le a védekezést leszimulálja a gép.
Az R1 visszarakása valamennyire tompítja ezt, de őszintén ez már csak egy kis sebtapasz.Az AI def olyan szinten erős az ellenfélnél, hogy ha kijátszom a ziccereket is, odaér még a lövés előtt lendítéskor. Ha meg nem akkor blokk.Van 1-2 vak aki huzogatja össze-vissza a védőket azokat nyilván meglehet verni, de aki nem teljesen süket a gamehez az konkrétan 1000 coinos lapokkal is jobb.
A másik a lövések.Összespóroltam a coint egy Putellas és Hansenre. Mindkettőn látom miért kerülnek ennyibe, jó lapok lennének de számtalanszor csinálja azt a játék, hogy ziccerben megnyomom a lövést normál erősségen és a végére alig gurul el a kapuig a labda, mintha csak a felét venné be. Na most ha erősebben nyomom meg kapufa mást meg mit csináljak? Hansen jobb lábbal bal szélről képtelen kilőni a hosszú felsőt 87es lövéssel, de a másik oldalon Doku meg hasonló szintű játékosok szétlövik a pipát minden alkalommal.
Ágálok én is a kapusmozgatás kivétele ellen, de a valóságban? Ha odahúzom ugyanúgy beszopom a lövést mert a kapus fel sem emeli a kezét. Másik oldalon meg ha arra mozdítja akkor a lövésem konkrétan a kezébe megy, még csak meg sem próbálja a lap szélre lőni. Az elmúlt 3 meccsem:
7-3 oda xg. : 2.4-5.3
5-5 xg: 1.9-4.8
5-2 oda xg: 3.1-6.3
Bármilyen kapust rakok a kapuba annak konkrétan mindenhonnan bemegy minden lövés. Nem ziccerek, ezek olyan helyzetek amit értelmes ember el sem vállalna.Arról ne beszéljünk, hogy passzoknál a védő hamarabb tudja, hogy hova fog menni a labda(AI védő nyilván) mint az a játékosom aki kapná. Ebből van az, hogy folyamatos megelőznek még egyérintőnél is.
Div2-ben voltam szezon előtt, most meg DIV5-6 határán mozgok. Kaptam ki ügyes játékosoktól, de a nagyrészük az égvilágon semmit nem csinál. Rugdossa fel a labdát és bárki van ott az fizikálisan megtartja a védőimmel szemben, a passzoknál folyamat a sávban vagyok ahova megy, de nekem az AI egyszerűen nem érzékeli a labdát így el sem viszi.
Teljesen eltünt a skillgap a játékból, ha nem jön újabb patch
akkor igazából le is húzhatom a rolót idénre
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
akkor igazából le is húzhatom a rolót idénre
LendvaiFeri1
Kristof_94