- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Szerintem Kristóf a Trophy titans upgrade sbc-re gondolt. Az 84+IF meg egy 87es csapat.
Az idei részben talán a legkönnyebb a fodder szerzés az összes fifa közül.
A WL+Rivals+SB rewardon túl ahol rengeteg fodder packot kapsz sok fodder kiszedhető még:
-Szezon szintek(ajánlott a prémium ami 500k coin/1k fifa pont)
-Objectivek amibe beletartozik mindenféle kupa vagy csak szimplán kiszedhető játékosok
-Upgrade sbc-k.
Az upgrade sbc-knek több szintje van egyébként. Ha nagyon nincs foddered jó kiindulási alap. Konkrétan az alapoktól ellehet kezdeni építkezni (bronze->silver->gold->gold rare) és ha van gold rare lapod akkor már vannak 80+ pickek. Ezek dobálnak 83-90 közötti lapokat remélhetőleg amiket belerakhatsz a 85*3 meg a 83*14-be. Ez a 2 sbc meg adni fog mégtöbb 83-90 közötti foddert amiket újra lehet forgatni.
Nagyon nagyon sok sbc-t kéne kirakjak, hogy kifogyjak a fodderekből pedig a rivalst szerintem az elmúlt 1.5 hónapban egyszer csináltam meg sb-t meg sosem szoktam.A kupákat mindenképp ajánlom neked, mert nagyon sok olyan teljesíthető része van akár kezdőknek is aminél pl. nem kell megnyerni az egészet de ad jó packokat. Általában minden kupánál 2 küldetés csokor van:
-Az egyiknek általában nem vagy csak nagyon ritkán része az, hogy nyerd meg az egészet és általában játsz x meccset, rúgj x meccsen gólt-al teljesíthető egész jó rewardokért.
-A másik része kicsit extrább cuccokat szokott adni de itt meg általában azt kéri, hogy nyerd meg a kupát magát 1 vagy 2 alkalommal. Igazából ha nyersz meccseket innen is szedsz ki dolgokat mert a mostani kupánál ad valamit az 1.-2.-3. fordulós győzelemért is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94