Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz myckey #3595 üzenetére

Szerintem Kristóf a Trophy titans upgrade sbc-re gondolt. Az 84+IF meg egy 87es csapat.
    Az idei részben talán a legkönnyebb a fodder szerzés az összes fifa közül.
    A WL+Rivals+SB rewardon túl ahol rengeteg fodder packot kapsz sok fodder kiszedhető még:
    -Szezon szintek(ajánlott a prémium ami 500k coin/1k fifa pont)
    -Objectivek amibe beletartozik mindenféle kupa vagy csak szimplán kiszedhető játékosok
    -Upgrade sbc-k.
    Az upgrade sbc-knek több szintje van egyébként. Ha nagyon nincs foddered jó kiindulási alap. Konkrétan az alapoktól ellehet kezdeni építkezni (bronze->silver->gold->gold rare) és ha van gold rare lapod akkor már vannak 80+ pickek. Ezek dobálnak 83-90 közötti lapokat remélhetőleg amiket belerakhatsz a 85*3 meg a 83*14-be. Ez a 2 sbc meg adni fog mégtöbb 83-90 közötti foddert amiket újra lehet forgatni.
    Nagyon nagyon sok sbc-t kéne kirakjak, hogy kifogyjak a fodderekből pedig a rivalst szerintem az elmúlt 1.5 hónapban egyszer csináltam meg sb-t meg sosem szoktam.

A kupákat mindenképp ajánlom neked, mert nagyon sok olyan teljesíthető része van akár kezdőknek is aminél pl. nem kell megnyerni az egészet de ad jó packokat. Általában minden kupánál 2 küldetés csokor van:
    -Az egyiknek általában nem vagy csak nagyon ritkán része az, hogy nyerd meg az egészet és általában játsz x meccset, rúgj x meccsen gólt-al teljesíthető egész jó rewardokért.
    -A másik része kicsit extrább cuccokat szokott adni de itt meg általában azt kéri, hogy nyerd meg a kupát magát 1 vagy 2 alkalommal. Igazából ha nyersz meccseket innen is szedsz ki dolgokat mert a mostani kupánál ad valamit az 1.-2.-3. fordulós győzelemért is.

Új hozzászólás Aktív témák