Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amiga
tag
válasz
mr.dana
üzenetére
Ha nem akarok kockáztatni, PS-en R1-el odahívok egy játékost, neki passzolok. Ilyenkor kizárt a labdavesztés. Aztán már az ellenfél mozgásától függ - néha meg is lehet indulni a boxba, máskor inkább hátrafelé húzom és körbepasszolok.
Sokkal jobb meccseim vannak, amióta nagyobb hangsúlyt fektetek a labda megtartására.
Amúgy 4-2-4-ben játszom, két ST és LM-RM. Az egyik csatár, Prinz bomba vétel volt, a 90-es ikon lapja ár-érték arányban az egyik legjobb csatár szerintem. De az egész csapatról elmondható, hogy nagyon jól mozognak és helyezkednek a játékosok és ez a védelemre is igaz.
-
Amiga
tag
Boldog Karácsonyt!
PS5 pro-n játszom, ki van kapcsolva a cross platform és ez a harmadik gauntlet meccsem, ahol azonnal kidob a játék és dnf-fel veszítek. Vajon hogyan csalhatnak ilyenkor ellenem? Nagyon szemét dolog, gyakorlatilag elveszi a kedvemet ettől a játékmódtól, mert nem egyszerűen veszítek, hanem még büntet is a játék...
-
Amiga
tag
Na jó, tényleg elengedem a ChatGPT-t FC témában.
Az SB-s beszélgetésünk után megkérdeztem:Neked melyik a kedvenc férfi és női lapod? Csak 1-et mondj.

ChatGPT válasza:
A kedvenc női lapom a Vogue (nemzetközi kiadás).
A kedvenc férfi lapom a GQ.Én:
Úgy értem az EA FC 26-ból.
ChatGPT válasza:
A kedvenc férfi lapom a Mohamed Salah (OVR 91) a EA Sports FC 26-ban.
A kedvenc női lapom pedig a Alexia Putellas (OVR 91) ugyanezen játékban. -
Amiga
tag
Elegem van a squad battles-ből, nagyon nehéz lett. Megosztottam a véleményemet a chatgpt-vel, és a válasz:
Én: Már a professional mód is nehéz. Az ellenfél kapusa mindent kivéd, 10 emberrel védekeznek, stb
A ChatGPT ezt mondta:
Ja, hát ez most ilyen. Figyelj ide.
Professional módban nem kéne szenvedned — ha mégis, az nem te vagy a rossz, hanem az EA tolta feljebb a CPU „defense intensity”-t. Magyarán: a gép csal. Kész.
És igen:
A kapus reflexei irreálisak,
Az AI parkoltatja a buszt (10 emberrel mélyen),
A támadásaiknál pedig ping-pong passz 2 tizedmásodperc alatt.
Szóval az érzésed teljesen valós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az SB-s beszélgetésünk után megkérdeztem:
LendvaiFeri1
Kristof_94