- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #4059 üzenetére
A legjobban a kapusok idegesítenek. A góljaim nagyon nagy része konkrétan középre megy. TOTY Martinez, 91 Alisson olyan mintha nem állna senki a kapuban. Tegnap Martinez 0 szögből kapott fejesgólt Ze Robertotol.
Erre még rátesz egy lapáttal, hogy az AI megint totál fogyatékos nálam. Folyik X oldalon a támadás és a középpályásom aki azon az oldalon helyezkedik konkrétan háttal áll a labdás játékosnak. A védőim ugyanez. Általában ha bele is húzom a passzba akkor is elpattan a sarkáról, vagy szimplán elpattan tőle. -
miro.
senior tag
válasz
toxicjew #3603 üzenetére
Melyik pack ez? Valami fel millios a storebol?
En amikor nyitottam valamit,sosem nagy packbol,hanem pl Luciot premium goldbol,vagy tavaly Hansent preview packbol.Meglehet nezni hanyan irjak fb-n is,hogy 81x2-bol kaptak puskast,vagy itt a kollega is az eusebiot stb.
Teljesen folosleges ezzel szorakozni. -
Digestive
veterán
-
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew #3401 üzenetére
De a logika ez volt. Kaptál egy 89es duplicate untrade lapot. Mi a szart kezdj vele. Beleraktad exchangebe és örülték. Csak a matek később, amikor már sok magas lap volt bent nem jött ki az EA számára jól. Ezért adták az sbc tárat. Ha semmit nem adnak, nagyobb lett volna a felháborodás. Ezért elvettek, de adtak is valamit. Mindenki "elégedett". Aztán, hogy a végén mit raknak be azt nem lehet tudni. De max játékos nyomsára fogják.
Amúgy megint a 10 wint adta a félkarú rabló. Reward egy max Ödegaard. A 89x5 adott egy mapi leont, milito (csatár védő) és Rolfö Kp. Hát ez az alsó közép polc alja. Sebaj. Igazából teljesen mindegy. Kikaptam egy olyantól, aki október eleji lapokkal ment. Swanson, Rodman, Malen... Csak annyit csinált, hogy mindig megtolta a labdát átvételkor. Nem lehetett mit tenni ellene. Majd kitámasztott kontrollernél is összehoztam egy 11est
-
Digestive
veterán
válasz
toxicjew #3288 üzenetére
Drága Szigma kolléga peldául. Azóta is hiányolom a magasröptű humorát innen.
Amúgy én is a 38at karcolom majd kedden.
De szerintem van itt pár kolléga 30 alatt is. De eleve ez a fórumos dolog már ilyen retro cucc.
Ezért van többségben ez a 30-40-es korosztály.
Basszátok meg amúgy is öregnek érzem magam ahogy megcsapott a 4x szele. Most még ez a téma is. Iszok is valami töményet a spájzból és szenvedek pár meccset WL-ben.
-
miro.
senior tag
válasz
toxicjew #3201 üzenetére
Ha kicsit ranezel,nagyon nagyon sok helyen irjak,hogy nem szabad megvarni a teljest,mert nagyon lehuzzak a packweight-et.
Nyilvan,ez konteo,meg rajtad all,de csak mondom,hogy futbinen,meg allitolag tiktokon is kering ez a lehet hulyeseg.Ha ez igaz,hiaba van 10 jatekossal tobb bent,ha kevesebb esellyel nyitsz 90+ jatekost peldaul.
Nem rabeszelni akarlak,meg en se mondom fixre,csak leirtam,hogy sok helyen olvastam,hatha tudok neked ezzel egy totyt segiteni.
En ma melo utan nyitok. 11 ora fele itt lesz az elso toty tolem!
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #2799 üzenetére
Azért erre nem vennék mérget. Régen a TOTY középpályások voltak az elsők akiknek minden statjuk 80+ volt most meg már lassan az első promo legolcsóbb lapja is tudja ezt. De szerintem a 4ből 2 védőm is
Alig van már ott különbség. Persze egy 97-98as Mbappe vagy Vini kurva jól mutat elől, de egy középpályáson én már semmi különbséget nem veszek észre.
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #2661 üzenetére
Azért szeretem az alacsony ratinges sbc lapokat mert kurva jó evokba tudod belerakni. Ez a Lampard is simán jó kettőbe ha valaki ügyes és akkor egy fullos kp lesz belőle.Nem azt mondom, hogy most rögtön tudod belerakni de 1-2 hét és simán.
Nekem egyébként Ze Roberto rengeteget dobott a játékomon cm-ben. Kezdek arra rájönni, hogy mióta folyamat untrade lapokat kapunk és esik 1-1 jobb lap azt kényszerből is játszatjuk csak mert milyen már szar csapattal egy jó lapot padoztatni holott egyáltalán nem illeszkedik a saját játékunkba. Ha nyitok egy 500k-s lapot nyilván berakom a kezdőbe hiába megy vele szarabbul mert papíron jobbnak kéne lennem. De pl. én szeretek a 2 szélsővédőmmel támadni. Cuadrado minden évben az egyik kedvenc lapom emiatt, most meg a 2 szélsővédőm egy Theo Hernandez-Thuram duó volt akik hátrafelé nagyon extrák, de előre + passzokban borzalmasak. Most, hogy kivettem őket a kezdőből és játszósabb szélsőim vannak sokkal jobban megy a játék 1 hete már. A KP ugyanez. Ha nyitok egy 190 centis nagy dögöt lehet tök fasza lap meg meta, de nekem sokkal jobban fekszik egy alacsony forgósabb kp mint Barella vagy Ze Roberto.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #2625 üzenetére
Vissza, igazad van,de hát ez az. Még az annál is jobbat volt szerencsém látni. A Dallas 16 év alatti (értsd: 13-15 évesek) "férfi" csapata is megverte 5-2-re minden idők legjobb női futballválogatottját. Most egy Barca U15 ellen mennyi lenne, 43-0? És ilyenek szerelnek le, veszik el a labdát nyomnak odébb. Mia Hamm vagy Morgan ok de hogy egy gold lófasz...
Icon pick: Kaká, mint Zimminek asszem.
Legalább Milanos legenda! Zico lett volna az álom, Doktor úr mögé. Doktorúr amúgy zseni, még mindig 2 feletti Gólja van, imádom. Apu kedvenc focistája volt (úgy hívta Socratest h kislábú
), RIP mindkettőnek.
-
bodnarbenede
tag
válasz
toxicjew #2371 üzenetére
Kísérletezgetés... Igazából itt max a playstylok számítanak. De az is inkább negatív irányba. Szóval pl ha nincs finesse, akkor csekély az esély a gólra. Ronaldinhonál is annyi látszik, hogy jobban elfújja a szél az ellenfelet egy elasticonál, meg néha olyan passz sikerül, amin meglepődök, meg a lövésnél néha rövid nyomásra is a pipába megy. Automata. Na de meddig. Kb egy hétig. Nekem, ami bejön most a shoot cancel spamelése. Főleg a power shoté. Ennyi. De igazából ez se korszakalkotó. Viszont így szinte mindenki ellen van esélyem gólt lőni.
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #2208 üzenetére
Mondjuk engem már komolyan elbizonytalanított mit is vegyek ki. Rodrygo lenne a legjobb, de mire megszerzem simán lesznek hasonló lapok. Az icon-t óriási lutrinak érzem. Ha ad is valami jót az tuti védő lesz oda meg ígyis van 6 játékosom. Szóval maradnak a fodder packok, de ahhoz meg megkéne várni valami jó promot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest