- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarbenede
tag
Letoltam a wl-t. Sueprise rank 5.
van ami változatlan. Sajna ez már egyáltalán nem élvezhető, ahogy div 3 sem. Itt már csak meta felállás és folyamatos koncentráció a "cselhuszárok" ellen. Persze 0 hitboxal 4szer visszapattanva, háromszor a játékos lábán átpasszolva ZSINÓRBAN nem lehet annyira nehéz. De szerintem még úgy is élvezhetetlen lenne. Ameddig nem nézi a játék a connectiont sorsolásnál (az ellenfelét sosem tudod) addig mindegy is. Ez ilyen. A reward nem igen érte meg. Csak fodderek. Viszont jött nakata a heroból. Jobb mint egy Crouch. Dijk és de jong eladva. Amúgy másfél hét alatt sem érdemeltem ki, hogy kinyissák a transfert az appban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van ami változatlan. Sajna ez már egyáltalán nem élvezhető, ahogy div 3 sem. Itt már csak meta felállás és folyamatos koncentráció a "cselhuszárok" ellen. Persze 0 hitboxal 4szer visszapattanva, háromszor a játékos lábán átpasszolva ZSINÓRBAN nem lehet annyira nehéz. De szerintem még úgy is élvezhetetlen lenne. Ameddig nem nézi a játék a connectiont sorsolásnál (az ellenfelét sosem tudod) addig mindegy is. Ez ilyen. A reward nem igen érte meg. Csak fodderek. Viszont jött nakata a heroból. Jobb mint egy Crouch. Dijk és de jong eladva. Amúgy másfél hét alatt sem érdemeltem ki, hogy kinyissák a transfert az appban.
LendvaiFeri1
Kristof_94