- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett a 11 win, de semmi extra nem jött. Ezt a hero picket viszont nem értem. Miért várnak vele? Sosem értettem, hogy miért nem teszik vissza egyből.
-
Kristof_94
nagyúr
Én meg csak 2 kvali meccset tudtam lenyomni, de az is nagyon gatya volt. Üres kapura nyomtam a lövést, de persze semmi nem történt. Megoldottam, de akkor is. Röhej... Egy ekkora gyártó, ekkora bevétellel minden évben és még mindig itt tartunk.
-
Kristof_94
nagyúr
Ezek a női lapok brutálisan lehúzzák a liga sbc pakkokat.
-
Kristof_94
nagyúr
Én is néztem Kantet, de nem tudom Joelintont tudná e váltani...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 60 pakk volt, mind garantált plusszos. 2db Ter Stegen volt a csúcs. Voltak 83*10, 84*20, stb.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem kaptunk jegyet az Eb-re, szóval remélem legalább jön valami toty, hogy jobb kedvre derítsen...
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a külön-külön pakkokba kerülés is csak azért van, hogy minél többet tolj bele. Nagyon utálom.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem már nincs hozzá türelmem...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #5812 üzenetére
Az a jó kis finesse sokszor kihúzott a bajból.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #5759 üzenetére
Most hogy belegondolok, inkább a csütörtököt tartanám valószínűbbnek. Ha pénteken jönne a nominee, akkor csütörtökön már örülhetnénk a kék szín láttán. Abban mi az izgalmas? Így legalább szívathatnak minket.
-
Kristof_94
nagyúr
14 meccs alatt 7 győzelem, innen nehezen lesz meg a 6 meccsből 4. Egy szánalmas fos az egész. Az előbb is sokkal jobb voltam, mint a német (mi más) scriptelt gyökér, de persze kapta a reboundokat meg kb. 3 gólt lőtt a hosszabbításokban. Éljenek az egyenlő feltételek!
Csak máskor meg a 14 is megvan, ezért bosszantó. -
Kristof_94
nagyúr
Na egyelőre 3-3 pedig sokkal jobban indult. Mondjuk nem kellene dnf-t kapni egy tetves meccsen, ahol amúgy nyertem. Bár tök mindegy. A 11 legyen meg, ha meg nem, akkor sincs sok veszve.
-
Kristof_94
nagyúr
4 góllal nyert meccs végén, már a lefújás után kiírja a szerver hibát, persze dnf. Persze arab ellenfél ellen. Micsoda meglepetés.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem ma 20 óra után 2 kvalin a középkezdés után szakadt meg, de nem volt semmi dnf. Komoly szerverek.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #5480 üzenetére
Nekem a múltkor ikon Blanc, akkor 100 milla körül volt, most nem tudom. De azért eléggé meglepett, mert előtte folyamatosan dobálta a gagyikat. Az elmúlt 1-2 héten eléggé hanyagoltam a játékot, de a toty-t megtolom.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem nagyon játszottam a manager móddal, így nem tudok rá taktikát. A kontrollert sem tudom.
-
Kristof_94
nagyúr
Most van az az időszak, hogy már alig várom a full toty csapatot, a nyitást, sbc grindet. Utána meg általában jön a cumi...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #5357 üzenetére
Erős. PL-ből bármelyik mezőnyjátékos jöhetne.
-
Kristof_94
nagyúr
Igazából szinte semmire nem költöttem. A legnagyobb kiadásom most volt egy 75k-s evo. Értékes eladhatót nem sikerült nyitni, a felhalmozott inform lapokat adtam el jókor. Meg ugye wl coin, stb.
Garrincha meg nem tud kezdeni, mert Salah nekem nagyon jól megy, ballal halálos. Rengeteg fontos gólt szerzett. Ha lenne más pozíciója, akkor mehetne balra kezdeni. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem ez a team. Sajnos a pakkok nem adták.
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi, akkor még össze tud jönni pár csomag. Hátha jön egy igazi toty és nem a kamu toty nominee.
-
Kristof_94
nagyúr
Pénteken toty?
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! A like a rock evot ugye még elkezdhetem holnap estig?
-
Kristof_94
nagyúr
Ha van 86+ fodder, azt érdemes most eladni?
-
Kristof_94
nagyúr
Chloe Kelly ezzel az új evoval elég fullos lenne...
Holnap indul a toty szavazás. Aki idáig nem tette, ezután már elrakja a pakkokat? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #4966 üzenetére
Nem volt motiváció. A szokásos fos content, a pakkok semmit nem dobnak, a játékmenet egy rakás sz*r.
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok, én szombat óta be sem léptem a játékba...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #4937 üzenetére
Fifa 22-ben egy laza TOTY Kante. Akkor még volt luck, most már csak lyuk... Szerintem idén 10k felett nem nagyon volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Rio lett, de igazából egyiknek sem vennem hasznát. Majd kipróbálom.
-
Kristof_94
nagyúr
Ikon pickem Ferdinand és Butra. Szerintetek melyiket érdemes kivenni? Csatárban ott van Drogba, aki a fejesei miatt is, egyelőre kirobbanthatatlan. CB VVD és Blanc.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem nagyon gatya a wl. Német, holland ellenfelek, full delay. Eddig 3-ból semmi. De ha meccsenként nem kaptak legalább 10-15 reboundot kulcshelyzetben, akkor egyet sem. Nem értem, mert máskor meg elérem úgy a 11 győzelmet, hogy a végén marad még 4 meccs. Mondjuk nem mintha többre mennék vele.
Amúgy nekem is megjött az első nem garantált pakkos ikon, egy ww Barnes személyében. Kemény 60k, untrade. Shearer viszont tetszik, lehet később meg fogom venni.
Az is lehet, hogy nem pénteken kellene játszani. De igazából máskor is ilyen szar... -
Kristof_94
nagyúr
Én terveztem, de végül úgy döntöttem, hogy nem rakok el vagy majd esetleg előtte valamivel. Tavaly toty idején csatlakoztam, ezért nem is nyitottam kéket. Idén jó lenne legalább egy toty-t nyitni.
-
Kristof_94
nagyúr
87 feletti foddert és inform lapokat érdemes most eladni?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Lautaro, Rapinoe meg valami Pence nevű csaj vagy ki...
Nem lepődtem meg, nyilván nem nekem fogja beadni az ikont. -
Kristof_94
nagyúr
Én is kiraktam a 2. picket. Rivaldo jött, vele sem jutottam előrébb.
Közben kiraktam Lahm sbc-t is. Walker helyett megéri? -
Kristof_94
nagyúr
Idei részben először meglett a 14 win. Tegnap este már megvolt a 11, mára maradt 3 és gondoltam megpróbálom. Rewardból semmi extra, csak fodder. Megcsináltam a picket, 92-es Garrincha és 90-es Casillas. A brazil jött, de Salaht nem tudja kiszoritani.
-
Kristof_94
nagyúr
Kár, hogy a detail orientedet már felhasználtam... Brutál lenne. De ha az kimarad, akkor sem rossz.
-
Kristof_94
nagyúr
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Kristof_94
nagyúr
Első 10 meccs után 5-5. Tele németekkel. Utolsó emberként hátulról elkaszal, semmit nem kapott. Majd kontra után neki tizi. Szánalmas.
-
Kristof_94
nagyúr
Hol van Isak és Shearer?
-
Kristof_94
nagyúr
Hoppá, úgy látom Shearer is érkezik...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #4487 üzenetére
Kép lemaradt...
-
Kristof_94
nagyúr
Így állok most Lisztessel.
A 73-és van meg. Érdemes rámenni a 82-re vagy inkább várjak egy jobb evora? Elsősorban a pacere kellene menni. Nem tudom, hogy ha evozom 82-re akkor egy következő evo követelményeibe bele fog-e férni. -
Kristof_94
nagyúr
Ez az új champs objective is jó pakkokat ad. Egyre inkább hajlok a tartalékolás felé. Van 700k+ zsetonom plusz vagy 300k fodder amit nyitások után a listára küldtem és azóta is ott pihen. Azokat szerintetek mikor érdemes eladni?
1 millióval már lehetne mit kezdeni toty alatt, értem ezalatt a szokásos ligás upgrade sbc-t. -
Kristof_94
nagyúr
Van itt olyan, aki már a totyra tartalékol?
-
Kristof_94
nagyúr
Lisztest szeretném evozni, de persze olyan evo is kellene bele, amit már megcsináltam...
-
Kristof_94
nagyúr
5-1 után jelenleg 6-5 a wl. Jöttek a németek és jött a script, a delay és a meccsenkénti 100 rebound.
Amúgy ma nyitottam 3 új hero lapot. Először egy Bompastor a 85+ pickben, majd rögtön utána Solsjaer egy 82-es pickben és most egy 85*2 csomagban Dudek. Bompastor váltotta Capdevilat, de pár meccs után ment vissza a spanyol. Sajnos a francia nagyon alacsony és könnyen lefejelik, elnyomják... -
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam egy totw picket, hogy legyen inform a 83*10-hez, de dobott egy Szoboszlait. Lehet evozni kellene. Viszont már van egy Szoboszlai evom, ami a sima lapjából lett csinálva. Ilyenkor fogja engedni az újat vagy kukába kell dobni a régit?
-
Kristof_94
nagyúr
Kár, hogy kivették a totw picket. Gyorsan el is fogytak a totw lapjaim. Csináltam még egy ikont, Lineker jött. Megérte!
-
Kristof_94
nagyúr
Azért ez se semmi. De ehhez nyilván rá kell érezni, hogy éppen kire és milyen evot érdemes tenni. Én sajnos sokat kihagytam, de most már próbálok figyelni, mert egy jó Newcastle keret simán össze tudna jönni.
-
Kristof_94
nagyúr
85+ pickben 3db 85-ös. A 83*10 2 db csomagban meg 85 volt a csúcs.
De máshol legalább repkednek a Maldinik meg a hasonló kaliberű lapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest