Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz gemellus2010 #10119 üzenetére
Kindle?
-
gyuszi78
tag
válasz gemellus2010 #10124 üzenetére
szerintem ha nem kell kamera,meg zene akkor a PB Ultrát felejtsd el...Ott a PB Touch lux 2.Ultranak annyi az elonye hogy a legújabb e-ink kijelzo van benne mint a PW2-ben.Esetleg Kobo Aura HD?
-
pjen
félisten
válasz gemellus2010 #10121 üzenetére
Szia.Bocsi én úgy gondoltam ez lesz az elsô.
-
kuruczz
tag
válasz gemellus2010 #10121 üzenetére
Mire is kellene igazán? Szerintem ez a legfőbb kérdés...
1. Ha van egy olyan olvasód, amivel meg vagy elégedve, akkor miért is kell másik?
2. Mit jelent az, hogy profi gép?
Mert pl. én ez alatt a víz, por, ütés, lépésálló változatát érteném egy androidos, fizikai lapozógombos, megvilágított érintőképernyős, SD-bővíthetős, hosszú akkumulátor üzemidejű 6 és egy 8"-os olvasónak, csak hát ugye ilyen nincs. Kisebb kompromisszumként az olcsóságot fogadnám el a mindenféle állóság, és az elvesztés-lopás, gyerek rálép faktorral szemben.
Ha ilyen kell, az egy Nook Simple Touch w Glowlight. (Nekem)
Ha meg pénzt szeretnél elverni, akkor tul. bármelyik, hisz fél év és biztos lesz egy szagosabb, fényesebb... Talán eépp egy olyan Kindle, amilyenre vágysz, és akkor pont az fog bosszantani, hogy mennyit költöttél feleslegesen. -
kuruczz
tag
válasz gemellus2010 #10136 üzenetére
Egyetértek veled. Talán még az lenne egy fontos szempont, mennyit is szánsz rá, mert pl. én álmaim olvasójáért nem sajnálnék pénzt kiadni, de pótmegoldásokért igen. Amit itt a több tudásról talán félreérthető volt, az az androidos olvasóprogramok nagyfokú testreszabhatósága a gyári olvasóprogramokkal szemben. Pl. a számomra kedves AlReader, CoolReader, FBReader mindegyike képes folyó szöveget a magyar helyesírás szabályai szerint önállóan elválasztani, így sorkizárt szöveget előállítani. Vagy képes sokféle módon rendezni a könyvtáradat, az FBReader pl. kezeli a címkéket, amit én nagyon szeretek. Képesek éjszakai üzemmódra, ami pl. kevésbé zavarja "éber" társam éjszaka. Saját ízlésed szerint beállíthatod az érintő-zónákat, gombokat különféle funkciókhoz, stb... Bele kell kóstolni. Ettől függetlenül lehetnek más igények, van akinek tényleg csak olvasni kell, van egy jól megvilágított olvasó kuckója, és neki mindebből semmi sem fontos... Saját példa: feleségem a "fényhasadásos" (gyerek leverte és megsérült) Nook-on olvas mert szereti a formáját, és a tokját, mert világít (ha nem is tökéletesen), és mert lapozógombos. Csak bekapcsolja és kikapcsolja, és olvas. Semmi tapizgatás, kalandozás, semmi wifi, semmi HD, semmi állítgatás (mondjuk ez pont olyan, mint a nyomtatott könyv használata). Szerinte egy ilyen "izében" a legfontosabb a világítás.
[ Szerkesztve ]
-
Ébri
senior tag
válasz gemellus2010 #10136 üzenetére
Még valami, ha van nekik raktáron, akkor a Boráros téren Pesten (ha az közel van) az Onyx kipróbálható, s nem néznek rád csúnyán, ha mindenféléket kipróbálsz. (www.koobe.hu).
-
Helsing
aktív tag
válasz gemellus2010 #10141 üzenetére
A kérdés az, hogy a plusz dolgok amiket a Kobo és az Onyx nyújtanak a PB-hez képest megérnek e neked +21-22eFt-ot. Majdnem másfélszeres ár.
Olvasásra szerintem a PB Lux 2 is tökéletes. A felbontása jó és van benne világítás. Én is PB-t használok és a szoftvere tökéletesen teszi a dolgát és kb minden formátumot ismer.
A világítás minősége lehet még kérdés. Elég nagy különbségek lehetnek, egyenletesség, olvashatóság, fényszabályzás terén. -
LittleBiG007
Topikgazda
válasz gemellus2010 #10141 üzenetére
Onyx BOOX T68: Az Amazonon a vásárlói visszajelzések nem egyszerűen rosszak, hanem egyenesen kétségbeejtőek. Sőt, egyesek odáig mennek, hogy ezt nem is szabad lett volna még piacra dobni. Angolul tudóknak a link.
[ Szerkesztve ]
Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
grosy
senior tag
válasz gemellus2010 #10151 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mit szeretnél, de ha jól hámoztam ki a szavaidból, akkor a Dropboxot tudom ajánlani, azt kezeli TL2. Van még a "Send to Pocketbook" opció is, ahol "e-mail" csatolmányaként küldheted a könyveket az olvasóra.
-
válasz gemellus2010 #24521 üzenetére
Frissítsd, rendszeresen kerülnek be az újabb készülékek a hw adatbázisába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest