Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.zoltan
csendes újonc
válasz Skynet258 #21386 üzenetére
Nekem is van egy Pocketbook Inkpad 3 olvasóm és pont tegnap éjszaka frissítettem. Az egyik számomra nagyon zavaró hibát javították, de pl. a KOreader használata nehezkesebb lett... A Dropbox sync is rosszabb most, mert ha a Dropbox mappába ment a KOreader, akkor a sync nem megy (pedig eddig működött). Egyébként én is pont mostanában gondolkodtam az Onyx Nova Air-en, de valójában csak olvasásra, szórakoztató irodalomra, nem ábra/táblázat/grafika heavy tartalomhoz overkill lenne (egyébként egy Onyx Note 2-t használok ezekre és PDF-re). Egyedül a natív night mode támogatás hiányzik nekem az Inkpad 3-ból, de ezt meg a KOreader tudja, szóval kisebb kellemetlenségekkel, de ez is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest