- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
De, tobbet tud, hiszen android -> baromi sok dolog megcsinalhato rajta. Csak en joval dragabbat lattam csak, meg tetszett hogy ez ennyiert uj es vilagitos es nagy felbontasu.
(A felbontast es a vilagitast siman bealdoztam volna ennyiert egy androidosert, de hogy dragabb is meg hasznalt legyen melle egyszerre...)
Mondjuk lehet, hogy arra kellett volna jatszanom, hogy itthon ujonnan annyiert eladom, amibol mar egy nook kijon... pont a fenti elteres miatt elment volna siman. (Igaz, hogy karacsony elott, de 20-ert adtam el egy hasznalt, nem pearl OYO peldanyt, igaz ebben egy szep tokja is volt.)
Sony lehetne me'g, az elozo (PRS-T1) rendszeresen 100 eur korul vegzi, hasznalt allapotban, plusz posta, nem vilagit nem hd. -
doc
nagyúr
nna, vagyok
Nookot valamelyik nap lattam itt a hardverapron, ha jol emlekszem uj volt, teljesen korrekt aron, de eBayrol eleg jo aron be lehet szerezni (150 dollarert mar kapsz vilagitos Nookot, hazhozszallitassal)
hasman: ha gondolod keresek valami kepnezegeto appot a Nookhoz es csinalok egy screenshotot, de az valoszinuleg semmilyen informaciot nem fog hordozni, csak a kepet latod amit Te is belinkeltel
esetleg azt lehet meg erdemes megnezni, hogy fektetve mennyivel jobban olvashato a kep (es akkor csak az also vagy a felso fele ferne el a kijelzon egyszerre)
de ha kepregenyrol van szo, szerintem mindenkepp erdemes inkabb PDF-et csinalni belole (oldalalkent egy kep, margo nelkul) -
axioma
veterán
150-re meg rajon az afa, bar onmagaban is tobb mint amiert ezt vettem - en csak a nemet ebayt neztem, ez igaz. Lehet, hogy egyszer lesz olyanom, de most mar megvarom a hd + vilagito + androidot, addig nem lepek tovabb.
MAS: szoftverfrissitettem, es szuperul megy a keplapozas! Illetve hat most mar nem bugzik.
De, es ezt mar hasman szamara:
- vagy a megjelenitohoz kicsinyitve lehet nezni, ekkor mennek a fizikai gombok is meg a swype is
- vagy az eredeti merethez ragaszkodsz, ekkor lehet tologatni (kezzel is), viszont a menuben kell turkalni a kovetkezore ugrashoz (eleg korulmenyes)
Legalabbis egyelore, meg el kene olvasnom azert a leirasat... hatha van mas mod is.Szerk. amennyi van benne rola, mar meg is neztem, ilyenkor nincs semmi mas cska a menu.
Szerk2. megneztem elforgatva, ez a meretu jpg gyakorlatilag nem jobb, mint allitva, mivel keskenyebb 100%-nal is a meglevo 758 pixelnel a kepet tartalmazo resz.
[ Szerkesztve ]
-
hasman
tag
Nagyon kedvesek vagytok mind a 2-en 38k huf-ért sikerült találjak egy glow-os nookot, úgyhogy azt megveszem.
Remélem nem csalódok benne, mert így hogy napi 11 köteg Mangát olvasok eléggé szétbarmolja a fejemet az LCD a laposon. kicsit besokalltam
no meg megvan az istván-király összes és azért azt is jó lenne lepörgetni
Nomeg van még pár nagyon okos ötletem pl a 9 évnyi zongoratanulmányomat felfrissítem egy kis ozzy ozborn kottával, vagy queen-el...
Főleg, hogy egész nap a gép előtt ülök munkahelyen is remélem nagy változást fog okozni az életemben ez a készülék
Van az az érzésed hogy még olvasnál, de már nem tudsz, mert kiég a retinád no én mostanában minden nap átélem. Ez így nem okés.
No további kellemes estét!szek.: png vagy jpg képekből pdf-et csinálni 1000 oldal esetén is 10-15 mp. szóval ez nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
Iga007
tag
Szia!
Én a Perfect Viewer appot használom Androidos tableten képregények (cbr/cbz) nézegetésére.
Elvileg a cbr és a cbz simán átnevezett rar / zip file amibe a képregény oldalait az egyes jpg képeket beletömöríted.
Nagyítani kicsinyíteni lapozni nagyon könnyen beállítható, h hogyan is szeretnéd használni.
Amúgy a pdf-eket is ezen appal nézegetem csak kell hozzá még egy pdf viewer beépülő - sokkal kezesebb és gyorsabb mint amiket előtte próbáltam. -
HuMarc
veterán
Az ebook olvasók hogyan nyitják meg a .doc/.docx fájlokat (egészen pontosan Kindle Paperwithe) ? Tehát tördelik, vagy ugyanaz van, mint a .pdf-eknél?
-
-
TOZ
addikt
Kis segitsegre van szuksegem.
Szukseg lenne itthon egy masik ebook olvasora.
Egy kindle4, most, hogy az asszony visszamegy melozni keves lesz (utazas).
Nezegettem a lehetosegeket es egyre inkabb simpi a Nook Simple Touch. (Anno is majdnem ez lett, de vegul a KSO lenyomott minden ajanlatott... volt egy hazatero ember USAbol.)A refurbished NST-kel van tapasztalatotok?
Mennyire megbizhatoak?
Illetve kb. hogy alakul az ar, mire ideer. Egyes eladoknal 63+22+22 dodoert van az ebayen (ar+szallitas+import charge), ez esetben a 22 dodo koruli vamkoltseg realis? -
keszo
őstag
Az mitől van, hogy a calibre nem alakít át bizonyos könyveket.
konkrétan
Nemere István: Titkok könyve
rtf-ből se és html szürtből se csinálja megAttila
-
yamal
csendes tag
Sziasztok!
E-könyv olvasó vásárlása előtt álok. Vélemény érdekelne mit ajánlotok?
érdekelne hogy a wifis változatokkal csak könyvet lehet letölteni? vagy böngészve híreket olvasni is lehet? mert az érdekelne.könyv olvasás + pdf + hang +érintőképernyő + hírek olvasása
Kindle5 wifi
Kindle Paperwhite
ONYX BeBook Edition 60 Wifi
ONYX BOOX i62HD Angel Glowt
NOOK Simple Touch with GlowLight
NOOK Simple TouchAz onyxról és a koobe-ról mi a tapasztalat?
Köszönettel
-
Pierre75
senior tag
Első körben eldöntöd, hogy kell-e világítás, ezzel felezed a listát. Aztán, hogy kell-e a hang, az meg a maradékot szórja ki.
Ha böngészni kell és pdf-re, akkor meg jobban jársz egy tablettel, mert ezeket kompromisszummal tudod ebook olvasóval használni.
Ha e-könyveket akarsz olvasni és igényled a világítást is, akkor a youtube-on megnézel néhány összehasonlító videót, melyiknek tetszik a menürendszere, formátumkezelése. Ha így lenne, felvenném arra a listára a Kobo Glo-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Öregszem
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest