Új hozzászólás Aktív témák
-
reprokaiser
csendes tag
Ne terjeszd ezt az ostobaságot tovább.
A számítógéped videokártyáján keletkezik egy kép, amit eddig kényszerűségből átalakítottak analóg videojellé, hogy a CRT monitorok meg tudják jeleníteni. A TFT-nek erre nincs szüksége, hiszen minden pixel (legalább) három tranzisztorból áll, tehát eredendően digitális. Egy imbecil csimpánz is beláthatja, hogy ebben a felállásban a D/A, majd az A/D átalakítás csak hibát, zavart és pontatlanságot visz a témába, mégha olyan precízen is hajtódik végre, amennyire te a mai videokártyákról feltételezed.
Én végrehajtottam az általad leírt a/b tesztet, két gyári zsír Samsung 193P tévével; két azonos PowerMac-kel hajtottam őket, egyiket a DVI-n, a másikat az analóg bemeneten. Az analógon hajtott monitor valóban életlenebb, lágyabb és kevésbé definiált képet adott ? igaz, az még mindig messze jobb volt, amit egy CRT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged