Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
Így igaz ! Most vettem egy FTF monitort ( LG 1730S ) És teljesen tökéletes a képe,pedig analóg.Olvastam nagyon sokat erről a dvi vs analóg dologról, mire rájöttem,hogy azok akik azt mondták,hogy sokkal jobb a dvi mint az analóg, stb. azok csak azért mondják,mert úgy próbálták ki,hogy: van egy tft monitorjuk, ami dvi és analóg csatlakozós is. bedugták a dvi-st,megnézték, hu de jo stb, rátettek egy átalakitót(vagy másik kábelt, nemtom) és kipróbálták az analógot.Hát terészetesen nem ugyan az az eredmény... Nem véletlenül van az a dvi a monitoron... De! Olyat sehol nem olvastam,hogy ugyan azt a monitor típust lerakták egymás mellé, az egyik dvi-s a másik CSAK analóg(pl: LG 1730P & LG 1730S) és úgy nézte volna meg... Az eredmény ugyan az lett volna. Szóval a DVI semmit nem számít, fölösleges pénzlehúzás
Persze aki akar az adjon ki rá 20000-el többet
(én inkább 19''-ost vennék
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest