- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
ace_ventura #65 üzenetére
A BenQ meg a Viewsonic(nemtom jól írtam e a nevét) Aug. -tól kezdi el gyártani a 4-5-6-7-8 ms -es moncsijait
De tudtommal 10ms -esnél jelenleg nincs gyorsabb! És szerintem mellesleg, a crt moncsikhoz képes minden tft -nek van egy kis utánhúzás.( aztán lehet most hülyeséget mondtam
) Nekem nagyon sokáig CRT moncsim volt, és nagyon sokat játszok/játszottam ( UT'99 , minden este 2-3 óra ) és amikor lecseréltem TFT -re, nagyon furcsa volt az egész, de aztán most már 1 hónap múlva egyáltalán fel sem tűnik.
-
Ronin-
senior tag
válasz
ace_ventura #58 üzenetére
Nekem LG 1730S van. Én úgy hallottam,hogy az acer -ek nem vmi nagy eresztések... működés közben láttam 1-2 -t a média Markt -ban, hát a színek elég furák voltak... vhogy nem volt az igazi. Aztán lehet csak ott volt ilyen típus, nem akarok hülyeséget mondani
google -n keress rá a tíőusra, aztán hátha kihoz vmi fórumot ahol erről van szó
-
Ronin-
senior tag
Azzal sajna nem megyünk túl sokra ,ha úgy teszteled le,hogy a DVI és Analóg bemenetes moncsidon ide-oda dugdozod a kábeleket
az lenne az ''igazi'' ha úgy próbálná ki vki ( akinek van rá lehetősége ) hogy letesz egymás mellé két moncsit, ugyan az a gyártó és a típus is, csak az egyik DVI -s a másik meg CSAK analóg bemenetes. És így meglesni,hogy mi a külömbség. pl.: LG 1730S vs 1730B . Azért hoztam fel amúgy ezeket pl. -nak mert nekem is ilyenem van ( LG 1730S ) és szerintem nem olyan, mint ahogy páran leírták,hogy az analóg nem olyan szép, meg a betűk kicsit árnyékosak stb... viszont már láttam olyan analóg bemenetest ami ilyen kaki volt ( amit fentebb is írtam )
-
Ronin-
senior tag
jó jó pihenjél... akkor reprokaiser írta. Mellesleg igen... '' nagyon '' figyelem,hogy te mit csínálsz, nincs is jobb dolgom, egész nap itt ülök és lesem,hogy te mit csínálsz a ph -nál. Mellesleg amit a szöveged második felében írtál nem vágom ,hogy ez hogy jön ide vagy egyáltalán honnan vetted, de biztos igazad van
[Szerkesztve] -
Ronin-
senior tag
Hát én is ezt mondom,hogy úgy próbálja ki vki... de Rover623 nem érti meg...
helyette jön azzal,hogy tv-t vagy mit kötött dvi -re meg ilyen baromságokkal..
Mellesleg az tény,hogy vannak tft monitorok, amelyek ''szarok'' analóg bemeneten, pl a barátnőméknek van 1 Samsung Samtron 73 V (asszem) tft moncsijuk, és azon tényleg lehet látni,hogy nem olyan szép tiszta a képe, pl. a betűknek van ilyen enyhe árnyéka vagy mi, kb olyan mint amikor 17'' ftf moncsin 1024x768-ba rakod a képet... csak nem annyira brutálisan elmosódott. -
Ronin-
senior tag
Hát az ilyen Acer féle monitorokkal meg az olyan lámákat etetik meg mint te
Mellesleg:
17'' LG L1730B LCD TFT monitor 66400 Ft 83000FT
17'' LG L1730S LCD TFT monitor 59800 Ft 74750Ft
Hát ez nekem így kapásból 10e külömbségnek tűnik... de megnézhetem márkásabb monitoroknál is ha akarod, nem ilye gagyi acer-nél mint ami neked van, és ott is megnézheted az árkülömbséget. És már írtam fentebb,hogy attól még,hogy te a csökött kezeiddel nem vagy képes 1 gombot megnyomni (setauto) az nem azt jelenti,hogy más sem. -
Ronin-
senior tag
válasz
reprokaiser #29 üzenetére
Látom nehéz megérteni amit írtam
na mind1
-
Ronin-
senior tag
Csak szólok,hogy annyi a külömbség ( amit te olyan nagy eltérésnek nevezel ) ,hogy a dvi csatlakozós monitorokon nem kell állítani a monitort (ha esetleg elcsúszik a kép vagy hasonló) hanem magától beállítja.. az analógon meg meg kell nyomnod egy '' auto '' gombot. Ha ez neked megér 20-30 ezer forintot,mert lusta vagy kinyujtani a kezed... tudlak sajnálni
de te csak ringasd magad abban a hitben,hogy sokkal jobb a képe a dvi-nek.
-
Ronin-
senior tag
Így igaz ! Most vettem egy FTF monitort ( LG 1730S ) És teljesen tökéletes a képe,pedig analóg.Olvastam nagyon sokat erről a dvi vs analóg dologról, mire rájöttem,hogy azok akik azt mondták,hogy sokkal jobb a dvi mint az analóg, stb. azok csak azért mondják,mert úgy próbálták ki,hogy: van egy tft monitorjuk, ami dvi és analóg csatlakozós is. bedugták a dvi-st,megnézték, hu de jo stb, rátettek egy átalakitót(vagy másik kábelt, nemtom) és kipróbálták az analógot.Hát terészetesen nem ugyan az az eredmény... Nem véletlenül van az a dvi a monitoron... De! Olyat sehol nem olvastam,hogy ugyan azt a monitor típust lerakták egymás mellé, az egyik dvi-s a másik CSAK analóg(pl: LG 1730P & LG 1730S) és úgy nézte volna meg... Az eredmény ugyan az lett volna. Szóval a DVI semmit nem számít, fölösleges pénzlehúzás
Persze aki akar az adjon ki rá 20000-el többet
(én inkább 19''-ost vennék
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest