Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csádám
tag
Hali!
Egy ilyen vevőn gondolkozom: [link]. Az lenne a kérdésem, hogy milyen hw követelménye van?
Két gépen használnám, az egyiken nyilván menne gond nélkül (c2d, ati x2600), a másik viszont egy T42 laptop (centrino 1.5, DDR1). A laptop nem tud gpuval dekódolni mpeg4-et asszem. Elbírja vajon a tunert? Rögzíteni nem akarok, csak nézni.
Köszi
-
-
Csádám
tag
Hali!
Sikerült szereznem egy Leadtek DTV Dongle H-t. Összeraktam, leraktam a kis téglalap-antennáját random az asztalra, bejött minden. Aztán elkezdtem keresni a jelet rendesen TSReaderrel, azóta nem jó. kb 2x sikerült eltalálni 100% minőséget, de hozzáértem, visszaesett 20%ra. Ablakból látszik a Száva utcai torony, bár a Duna másik oldalán van. 746Mhz-es csatornákat gond nélkül megtalálja, kb akárhogy van lerakva, 802-eseket viszont nem. Másik: van egy erősítős szobaantennám, nem tudok vele jobb jelet fogni, mint a kicsivel, akárhogy próbálom. Mégegy dolog: van kb 3m 75ohmos koax kábel, ha azzal van hosszabbítva, akkor egyikkel sincs semmi jel. Milyen antennát vegyek? Vagy csak egy rendes koax kéne és működne a kicsivel is? Haver laptopa épített (hp) DVB-T tunerje a "bot"antennával tökéletesen vett ebben a szobában mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest