Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
Köszi a segítséget mindkettőtöknek. Linux fut a gépemen és valóban 100% a processzor terhelése, míg kb. fél perc után le nem fagy a Kaffeine, amivel az adást nézni próbálom, tehát valszeg a gépem lesz gyenge. Igazából nekem nem is az lenne fontos, hogy a gépen tévézzek, inkább néha felvennék egy-két műsort. Ezzel nem is lenne gond, kérdés, hogy a felvett mpeg ts adatfolyamot az asztali dvd lejátszóm számára is emészthetővé tudom-e majd tenni. Ennek még utána kell néznem...
Egyetértek, valóban röhejes, hogy kell az erősítő és még így is csak bizonyos pozícióban, az antennát a falra rögzítve jön elég erősen az adás. Ja, hogy 50kW-os adóteljesítmény ígértek?
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Én kb. 2 km-re légvonalban a Széchenyi-hegytől gond nélkül veszem a 802 MHz-et egy 10 centis botantennával, elé kötve egy 27dB-es jelerősítőt. Egy gondom van csak: míg az Autonómiánál akadásmentes a kép és hang, a DunaHD erősen szaggat. A laptopom lenne gyenge (Pentium M 1,5 Ghz Dothan, 1 gb ram, integrált v.kártya)?
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Én kb. 2 km-re légvonalban a Széchenyi-hegytől gond nélkül veszem a 802 MHz-et egy 10 centis botantennával, elé kötve egy 27dB-es jelerősítőt. Egy gondom van csak: míg az Autonómiánál akadásmentes a kép és hang, a DunaHD erősen szaggat. A laptopom lenne gyenge (Pentium M 1,5 Ghz Dothan, 1 gb ram, integrált v.kártya)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest