- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
válasz
Rellind #3529 üzenetére
[link]
Az alábbi hsz mindent megmagyarázz..."Mutassal mar nekem PC-s mpeg4-es vagy mpeg2-es tunert... nincs ilyen, csak dvb-t tuner van... kell egy DVBViewer vagy egy AltDVB 2.2 es esetleg egy HD Pack 2.1
Ha a lakohelyeden van vetel, akkor ezekkel az osszes DVB-T tuner kepes venni azt. Ha kelloen eros a geped akkor a Duna HD-vel se lesz gond."
Köszönöm türelmeteket...
-
Rellind
senior tag
válasz
z00mhead #3526 üzenetére
Heh...Ez jó...Bírom a kioktatós hozzászólásokat
Bár lehet nem vagyok nagy májer, mint te a témában (valószínű azért kérdezek ilyen szánalmasat
) és lehet tényleg csak vissza kellett volna csak olvasnom sok 100 hsz-t,vagy talán használni a keresőt.Lehet...
Felteszem másképpen a kérdésemet, hogy talán érthető legyen nekünk földi halandóknak is...
Az alábbi eszközömmel tudok Székesfehérváron földi sugárzású digitális adást fogni...a mellékelt kis antennával nem sikerült....
Remélem így már nem túl láma kérdés.... -
Rellind
senior tag
Kis helpet kérnék...Nem tudom hogy a tunerem mpeg2 vgy mpeg4-es...adatlapjából nem derül ki....[fusi siemens] ha mpeg2vel vesz fel akkor gyanúsan mpeg2-es??? Köszi
-
Rellind
senior tag
Legyen szíves valaki adjon valami program nevet amivel tudok a tv-tuneremmel csatornát keresni mert a gyárija egy határ...... Nem lehet finomhangolni meg ilyenek...
Köszönöm... -
Rellind
senior tag
üdv Emberek!
Megtudná nekem mondani valaki,hogy Székesfehérváron milyen frekvencián meg milyen csatornán van esélyem digitális tvtunerem képességeit kihasználni? Feltelepítettem a DVBViewer Pro-t de ott hogy milyen beállításokat kellene fogalmam sincs...Végigzongoráztam az A,B,C group-t (ez mi?),terrestic stb....
FujitsuSiemens DVB-T tunerem van,kis botantennával ami kint van az erkélyen....Előre is köszi.
Üdv -
Rellind
senior tag
Székesfehérvár.DVBViewer_Pro_3.9.4.0 Fujitsu-Siemens DVB-T kis botantennával semmi nem jön be....kevés lehet az antenna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest