- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
azbest #17642 üzenetére
A telefon egy Samsung Galaxy S7. Tud OTG-t. Használok rajta endoszkópkamerát, pendrive-ot, meg mindent ami az eszembe jut.
Van itthon két tuner, de egy ideje nem voltak belőve. Pont a topic után jutott eszembe, hogy valamelyiket fel kellene pattintani a laposra...
Az egyik:
AfaTech af9015 dvb-t usb2.0 Ehhez még drivert kell keresnem. Anno a W10 Insider Preview magától felismerte, lehúzta hozzá a drivert, és VLC alatt simán ment a másik tuner beállításaival, csak eszközt kellett váltani, most meg billentyűzetnek látja.
A másik pedig egy Trust 18253 ami egy időben rebootolta a W10IP-t... Ha megtalálom teszek vele azért egy próbát, hátha kialudta már a W10 a régi hülyeségét.Szerk.: Elvben az Afatech-hez lenne android kernelmodul...
-
-
törölt tag
Üdv.
Ezzel van valakinek tapasztalata?
Vagy esetleg van OTG-s telefonhoz bevált modell? -
törölt tag
Asztali Dvb-t tunerekről van topic?
Vagy jöhet ide? -
törölt tag
Köszi mindenkinek.
Végül az egyik jelenlévő addig bas**atta amíg összejött. De ő se tudja melyik lokalizáció volt a nyerő (további lelkes szemlélők szerint a német volt az) és milyen beállításoķal.
Szerintem kb. brute force alapon ment neki... -
törölt tag
válasz
wassermann #16990 üzenetére
A hagyományos, régi mód mit jelent?
-
törölt tag
Üdv. Van egy német vásárlású DVB-C képes LCD tv. Orion márkájú. UPC kábel jön bele, nincs benne magyar lehetőség az auto tuninghoz.
Bejön rajta egy marék kereskedelmi csatorna, de közszolgálati egy sem. Hogy érdemes erre rápróbálni, hogy kellene ezt beállítani?Láma vagyok, ha van erre jobb topic, akkor szivesen fogadom.
-
törölt tag
válasz
Kernel #15939 üzenetére
Nem tudod kihagyni.
Ad egy régióválasztót, és ha kiválasztottad akkor keres. Nincs kilépés.
Gyakorlatilag itt a fórumos tesztben is írják, bár a kép ami ott van nem a reset utáni állapotot mutatja, hanem az csak a sima beállítóoldal.A crc hibát én arra fogtam, hogy lehet régebbi az "új" firmware mint a telepített.
-
törölt tag
-
törölt tag
Na megint én. Üdv mindenkinek.
Anyám azzal fogadott, hogy eltűnt az M1 és az M2. Nyomtam is egy automata csatornafrissítést, erre eltűnt a két Duna is.
Próbálgattam kéziben a Debrecen-Pallaghoz tartozó A-B-C-D-E frekvenciákat, de semmi. Van minden, csak a 4 alap magyar adó hiányzik. (M1 M2 Duna Duna World)
Az eszköz egy Alcor HD-500 v2 ami eddig hibátlanul ment egy Sencor SDA 500 antennával. Az antenna passzív, a beltérin az antenna feszültség be van kapcsolva. (Ha kikapcsolom akkor csak a Debrecen tv-t látja.)
Ez a konfiguráció eddig jó volt, emlékeim szerint anno automata kereséssel simán megtalált mindent, nem kellett varázsolni. Az adott frekvenciák kézi megadásánál a minőség 100%-os.
Mit nem vettem vajon figyelembe?
Szerk: Volt reset is, próbálkoztam fw frissítéssel is, de az alcor honlapjáról letöltött fw-re crc hibát írt az eszköz.
-
törölt tag
Üdv. Meg lettem lepve egy Trust 18253 usb-s dvb-t tunerrel. Laptophoz van, tökéletes képet ad Windows 7 alatt vlc-vel, ubuntu 14.10 alatt pedig vlc-vel, és Kaffeine-l is.
Viszont csak ennyit lát:De ezeket kristálytisztán. Se RTL, se TV2.
Debrecen belvárosában vagyok, Debrecen-Komádira vagyok állítva, ahogy a mindig tv honlapja ajánlotta, de rápróbáltam az általa ajánlott többi adóra is.Mivel van hozzá átalakító, ezért a saját antennája helyett ráraktam egy Sencor SDA-500-at de azzal is ez a helyzet.
Vajon mit nem csináltam jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest