Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
válasz
zhagyma #7172 üzenetére
csendes már megpróbáltam.. Samsung részéről passzolták a dolgot.. Firmware frissítés történt a tanácsukra. Ők is mindent átkérdeztek de nem sikerült..
Azt mondták próbáljam meg a szervízt de azok már karácsonyoznak szerintem mert elérhetetlenek.zhagyma a szolgáltató küldi az adatokat. Legalábbis gondolom mert itthon 2 STB van és a másikon rendesen megy az EPG. A kártya saját boxát nem tudom leellenőrizni mert tönkrement és a t-home eléggé ráérősen foglalkozik vele..
Gondolom ha az egyikre jön az EPG akkor a másikra is kellene jönnie..Fogalmam sincs mit kéne még csinálnom..
-
spuros
őstag
Sziasztok..
Olyan helyzetben vagyok amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy ilyen modult ebbe a típusú tévébe.. T-home digitális kábeltévé előfizetésem van hozzá.
Meg is találja a csatornákat (figyelve, hogy digitális legyen a jel) be is jönnek.. Eddig nincs is gond.
Viszont nincs EPG-m.. Mikor megnyomom a távirányítón a megfelelő gombot be is jön a menüje de "Nincs információ" szerepel minden rublikába... Hiába várok, kártya ki-be, tévé firmware frissítés is volt. Igazából mindent kipróbáltam ami eszembe jutott. Azért is furcsállom mert máshol működik majdnem ugyanilyen tévével.. Fontos lenne az EPG a digitális előfizetéshez... Vagyis inkább kényelmes.
Tudnátok tippeket adni mi lehet a gond és mit tehetek ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest