- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
soveny
csendes tag
Ma történt valami fejlődés: az eddigi 0,020%-ról ma hirtelen 0,200%-ig felugrott a TSreader (talán 0x0747-es PID). Egész jól haladok.
-
soveny
csendes tag
válasz
zhagyma #2433 üzenetére
Kösz a leírást!
Maxig feltekert erősítős (32 dB) antennával próbálkoztam (az erősítést próbáltam nulla, meg fél állásban is, nullán semmit nem talált, félen meg ugyanannyit, mint most.)
Igen, az ATSC az egyik, amin megrökönyödtem.
Főleg, mert egy-két hete az Izabella utca és Andrássy út környékén ugyanezt írta ki, de akkor csak a tuner saját botantennájával próbálkoztam. Ott bejött (úgy emlékszem) nagyobb jelszinttel a 610MHz is, de itthon csak a 746, és az is folyamatosan esik, most 0,017%-nál tart. A bitrate is ugrál random 0-25Mbit között, akárhová teszem az antennát. (6 méteren belül tudok mozogni.)
Várok, hátha lesz jobb is...
-
soveny
csendes tag
Megvettem az FZ3-as antennát, ma idáig jutottam. Látott már valaki ilyet TSReader-ben? Hol és hány helyen lehet a baj? Széchenyi-hegytől ~10-15km-re vagyok, Pátyon.
-
soveny
csendes tag
Sziasztok!
Pátyon (Budakeszi mellett) továbbra sincs semmilyen sikerem a DVB-T-vel, ami érthető, mert csak a tv-tuner (Asus Tiger-S) saját botantennájával próbálkozom. A TSReader 0,640, 0,320 értékeket ad a 746MHz-re, és semmi adatot nem tud betölteni (adatforgalom is 0 Mbit, zöld tárcsa sem forog a jobb alsó sarokban). Kérdésem, hogy vajon egy ilyen +18dB, vagy épp ilyen, +21dB (vicces a HDTV-ready felirat) antennával véleményetek szerint nagyobb szerencsével járnék-e? (Nem látok rá közvetlen a Széchenyi-hegyre.)
Kösz!
-
soveny
csendes tag
Sziasztok!
Szabadsághegytől légvonalban 9-10 km-re (Páty) idáig semmi jelet nem tudtam fogni (naponta 10x megnézem, d.e. és este). Mivel van, aki itt 180 km-ekkel "dobálózik", felvetődött bennem a gondolat, hogy a hardveremmel lehet probléma. Asus MYCinema P7131 Hybride-t (PCI) használok. A DVB-t szabványt tudja, de ugye semmi jel. Ezzel a típussal van itt valakinek tapasztalata? A gyári, kb. 20 cm-es bot antennájával próbálkozom, de gondolom azért elégnek kéne lennie itt az agglomerációban. Valamiért a TSReader-t sem sikerült belőnöm, hogy jelről kapjak vmi infót. Félek, hogy ez meg nem kompatibilis a kártyával. Ez lehet? Vagy persze lehet, hogy csak én vagyok béna. Azt is el tudom képzelni, hogy a gyári szoftvere (Cyberlink Powercinema) nincs a helyzet magaslatán, mert egyébként is béna program, de jobbat nem találtam...
Van valakinek ötlete?
Kösz! Benedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest