Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
soveny
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Kösz a leírást!
Maxig feltekert erősítős (32 dB) antennával próbálkoztam (az erősítést próbáltam nulla, meg fél állásban is, nullán semmit nem talált, félen meg ugyanannyit, mint most.)Igen, az ATSC az egyik, amin megrökönyödtem.
Főleg, mert egy-két hete az Izabella utca és Andrássy út környékén ugyanezt írta ki, de akkor csak a tuner saját botantennájával próbálkoztam. Ott bejött (úgy emlékszem) nagyobb jelszinttel a 610MHz is, de itthon csak a 746, és az is folyamatosan esik, most 0,017%-nál tart. A bitrate is ugrál random 0-25Mbit között, akárhová teszem az antennát. (6 méteren belül tudok mozogni.)Várok, hátha lesz jobb is...

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Maxig feltekert erősítős (32 dB) antennával próbálkoztam (az erősítést próbáltam nulla, meg fél állásban is, nullán semmit nem talált, félen meg ugyanannyit, mint most.)
Főleg, mert egy-két hete az Izabella utca és Andrássy út környékén ugyanezt írta ki, de akkor csak a tuner saját botantennájával próbálkoztam. Ott bejött (úgy emlékszem) nagyobb jelszinttel a 610MHz is, de itthon csak a 746, és az is folyamatosan esik, most 0,017%-nál tart. A bitrate is ugrál random 0-25Mbit között, akárhová teszem az antennát. (6 méteren belül tudok mozogni.)