- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Koszonom a segitseget! Ugy latom ez egy kulon tudomany amit kicsit meg kell ertenem
Szoval, ertem is meg nem is amiket irtatok. Fent voltam a teton hogy megnezzem az antenna fejet hatha az elorebb visz, de nincs rajta semmi... sima feher, kocka, nagy hosszukas es egyaltalan nem ugy nez ki mint amiket most lehet kapni a boltokban...
Nem is tudom ha ki kell cserelni hogy fogom.... na ez mar mas kerdes..
Ami biztos hogy ezeket latom ha bedugom az antennat egy kb 10eves Viper (samsung chipek vannak benne) STB-be1eur volt az ebay.-en
)
Sorrend szerint : Sat1, rtl, pro7, rtl2, kabel1, SWR,WDR, Phoenix, Vox, Eurosport, Teleshopping, ZDF, BR, HR, Mdr, n24, Nickelodeon, Kika, Art, Bayern-2, n-tv, 3sat, Dmax, RBB, WDR, RTL2, Channel21, Hse24, Qvc, Kika, ZDF, Tele5, Viva, Super RTl.
Na ezekbol semmit nem latok ha a Tv-DVB-S tunerjebe dugva talal egy muholdat es azon talalt csatornak egyike sem egyezik ezekkel max csak HD verzioban....Megnezem a TV-menujet hatha ott lehet valamit allitani meg..
Koszi a turelmet
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest