- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Üdvözletem!
Van egy 2012-es, 8000-es sorozatú Samsung "okos" TV-m, amit a Samsung szép fokozatosan elbutított. Először ugye a Skype ment a levesbe (és ezzel a TV-ben levő kamera is csak egy dísz már). Ezt még vissza tudtam hozni egy fél évre mindenféle hack-kel, de most már tényleg kuka. Utána a YouTube tűnt el belőle. Maradtak a vacak és a fizetős appok. Meg még lehet TV-ként is használni.
Szóval újra felokosítanám, de úgy, hogy ne kelljen 2 távirányítóval bajlódnom, csak egy megjelenítőként működjön a TV (erre mondjuk kár volt sok pénzt kiadni anno, szerencsére féláron vettem).
Én a Mecool KIII-as androidos dobozt néztem ki. Ebben van DVB-S/T/C vevő is. Esetemben a DVB-C vevő lenne a lényeg (Digi kábeles TV van errefelé). Az a kérdésem, hogy egy ilyen doboz esetében is kell ügyelni arra, hogy Mpeg-4-et tudjon a DVB-vevő, vagy ezt a kódolást rábízza a tuner a dobozban levő dekóderre, ami kb. minden értelmes szabvánnyal megbirkózik egyébként? Vagy DVB-C esetén hogy van ez az Mpeg dekódolós sztori?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged