- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Üdvözletem!
Van egy 2012-es, 8000-es sorozatú Samsung "okos" TV-m, amit a Samsung szép fokozatosan elbutított. Először ugye a Skype ment a levesbe (és ezzel a TV-ben levő kamera is csak egy dísz már). Ezt még vissza tudtam hozni egy fél évre mindenféle hack-kel, de most már tényleg kuka. Utána a YouTube tűnt el belőle. Maradtak a vacak és a fizetős appok. Meg még lehet TV-ként is használni.
Szóval újra felokosítanám, de úgy, hogy ne kelljen 2 távirányítóval bajlódnom, csak egy megjelenítőként működjön a TV (erre mondjuk kár volt sok pénzt kiadni anno, szerencsére féláron vettem).
Én a Mecool KIII-as androidos dobozt néztem ki. Ebben van DVB-S/T/C vevő is. Esetemben a DVB-C vevő lenne a lényeg (Digi kábeles TV van errefelé). Az a kérdésem, hogy egy ilyen doboz esetében is kell ügyelni arra, hogy Mpeg-4-et tudjon a DVB-vevő, vagy ezt a kódolást rábízza a tuner a dobozban levő dekóderre, ami kb. minden értelmes szabvánnyal megbirkózik egyébként? Vagy DVB-C esetén hogy van ez az Mpeg dekódolós sztori?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged