- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
válasz
kennystyle #10355 üzenetére
Én is DVBviewerrel vagyok így ráadásul a tunerem is ugyanolyan mint a tied
Mondjuk nálam semmi gond a HD adásokkal... de ez nagyon idegesít hogy jó a jel és se kép se hang... este lehet megpróbálkozok egy másik programmal, bár ez nagyon tetszett eddig... -
válasz
kennystyle #8812 üzenetére
Pontosan mit értesz azalatt, hogy kigubancoltad?
Mivel a tv mindét kábelvégen rendben veszi az adást, a hibakeresést leszűkíthetjük a pc-dre.
Azt probáltad, hogy pc-n belül átrakod másik slot-ba a vevőt? Könnyen előfordulhat, hogy a gépen belül kap be vmi zavart. Ennek oka lehet egy gyengusz, táp, alaplap, akármi.... (Ugye nincs tuningolva?) Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy maga a vevőkártya makkant meg.
Ha garis küld vissza egy bevizsgálásra, vagy próbálj meg szerezni kölcsönbe, egy másik vevőkarit.Úgy is próbáltad, hogy a tv-be nincs bedugva az antenna, csak a pc-be? (földhurok)
-
klaczi
aktív tag
válasz
kennystyle #8778 üzenetére
Nálam most azt a dekódert használja amit a kátya lemezén talált. De van fönt még négy másik. Pl. Ms DTV-DVD videó dekóder. Ez pedig asszem a rendszer része (Win7 32). Ezzel is jól működik.
A DVB Vieweren kívül semmilyen más lejátszót nem használok. Médiacenterként működik. A Win7 codepakk még fel van telepítve. Szinte mindent le tudok vele játszani. -
klaczi
aktív tag
válasz
kennystyle #8775 üzenetére
Szerintem nem más tészta!!
Nekem Core2Duo 2.1 Mhz és szinte a leggyengébb ATI HD 3400 kártyám van. Amikor gyengébb volt a gép akkor szaggatott.
Az EVR custom renderert pedig feltétlen kapcsold be a DVB Viewerben. A kisgépednek is lazán kéne vinnie ha tud DXVA-t és a DVB Viewerben kijelölhető. Nálam megnő a videókártya terhelése és proceszor terhelése a felére csökken.
Itt a padlásról a számítógépbe illetve a modembe megy direkt a kábel. Onnan van továbbosztva. Tehát csak kb. 10 métert kellett újrahúzni és az egész minden csak nem szép
A különbség viszont ég és föld. -
klaczi
aktív tag
válasz
kennystyle #8768 üzenetére
A jelerősség kevésbé számít mint a jelminőség. Az pedig kábelfüggő! Nálam a jelerősség a DVB Viewer szerint 40 és 65-70 százalék között mozog. Soha nem volt megjelenítési problémám a számítógépen.
Nemrég vettem egy boxot a nappaliba és összeomlott az egész. Kicseréltem az odavezető kábelszakaszt, kihajítottam az antennaerősítőt(analóghoz kellett!) és azóta minden tökéletes!
Nekem a géped egy kicsit karcsúnak tűnik. Legalább a videókártyád legyen képes harveres gyorsításra!! -
m_kovacs
tag
válasz
kennystyle #8768 üzenetére
Nincs rá módja, hogy egy kölcsön STB-al (akár a szolgáltatótól)
is kipróbálja, hogy azon is jelentkeznek-e a hibák? -
kennystyle
aktív tag
válasz
kennystyle #8735 üzenetére
Bárkinek valami tippje erre ?
Eddig 64bites W7 volt, most felraktam friss installként egy 32bites Vistat, de ugyanaz a helyzet.
Egyáltalán kizárhatom, hogy a jelerősség lenne a probléma, ha a DVBviewer 80%-ot ír, a SmartDVB meg 64%-ot, vagy ettől még lehet a jelszint gázos ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest