- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
lesliezed #1417 üzenetére
Na és a rádiós antenna vízszintesen állt, vagy függőlegesen, mint a botantenna? Itt arra gondolok, hogy a tesztadás ideje alatt úgy tűnt hogy "keresztpolarizációval" adnak 2*x KW-on (bárhogy állítod az antennádat, jó lesz a vétel). Te eseted és más leírások alapján úgy látszi, hogy csak vízszintes vagy csak függőleges polarizációban adnak. Mivel Én lefedettségen kívűl vagyok, sajnos nem tudom ellenőrizni. De az is lehet, hogy nincs igazam. Sőt az is lehet, hogy nagyon kis teljesítménnyel indultak (talán a villanyszámlát sem fedezné a dunatv által fizetett sugárzási díj, ki tudja?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest