- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
voyi
aktív tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Latency #10278 üzenetére
az szerintem nem szabadna gondot okozzon
(csak kóbor feszültség, "ereje" nincsen. Simán lehetne akár 100V fölött is, emberre továbbra is veszélytelenül, csal "csípne")
aztán persze fene tudja, lehet, h erre mégis érzékeny ez a típus (hiszen más oka nem nagyon lehet a bajnak) -
Degeczi
nagyúr
válasz
Latency #10275 üzenetére
hát úgy valóban nem valószínű, tényleg tönkremehetett az elején lévő chip...
érdekes, h az eladód már csak $30-ért kínál RTL2832 chipes tunereket
(azért próbálnám ki én is, mert az ITE9135 ugyan végre megy a legutóbb linkelt driverrel, viszont csapnivaló az érzékenysége... de $30 veszett sok, egy próba annyit nem ér)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Latency #10273 üzenetére
a képről nem látszik, milyen chipes, Realtek?
egyébként maga az USB-be dugás nem okozhat gondot, azt kutya kötelessége minden USB-s eszköznek elviselnie
ha tényleg meghibásodás történt, inkább lehet az antennaerősítőd miatt: valszeg lebeg a földpontja, és ezt vette rossz néven a tuner, amikor a földelt gépeddel találkozott
(de kérdés, h tényleg rossz-e, vagy csak ingadozik a vétel minősége, és épp jó volt, amikor először próbáltad) -
Degeczi
nagyúr
válasz
Latency #10062 üzenetére
basszus, csak akartam egy ilyet rendelni pár hete, de késő éjjel félrenyomtam, nem történt meg a tranzakció - aztán közben az eladó is leállt már vele...
tudna vki segíteni melyik olcsó Ebay-es tunerben lehet még Realtek chip?
(vagy persze más chip is, ami bevált: jár korrekt, aláírt Win7 driver hozzá, és nem csapnivaló a tuner érzékenysége sem)tartok tőle, h az ilyenekben ITE 9135 lehet, de talán ebben a fajtában esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged