Új hozzászólás Aktív témák
-
trob
tag
A CI és a CI+ modulok között mi a különbség?
CI+ Irdeto modulok tudnak csatlakozni sima CI csatlakozóval?
Mi a különbség az alábbi oldalon található 50€ alatti modulok között? Azon túl, hogy CI vagy CI+.
http://www.dvbshop.net/index.php/language/en/cat/c71_Irdeto.htmlKöszi
-
trob
tag
Igazán nem akartalak megsérteni...
Én ezt a három kártyát látom a weboldalukon:
SkyStar 2 eXpress HD
SkyStar S2
SkyStar 2 TV PCIÉs egyiken se látom a szalagkábeles csatlakozót és a specifikációban sem esik szó CI modulról.
(A kábeles tunerhez lehet csatlakoztatni, azt látom, és van olyan kártya is, amihez alapból adnak.)
Én nem Téged akarlak legyőzni, ha elmondod, melyikhez lehet CI-t csatlakoztatni, megköszönöm.
-
trob
tag
Sziasztok!
Az alábbi CI-s DVB-S2 tunerekről mit gondoltok?
Jó? Rossz? Megbízható? Akadozik? Jó a képe?Terratec Cinergy S2 PCI HD CI
TBS6928 DVB-S2 TV Tuner CI PCIe
Mystique SaTiX-S2 Sky CI Xpress
KNC One TV-Station DVB-S2 + KNC One CineView Ci-Modul
DVBSKy S950CI DVB-S/S2 PCIe with CI
Technotrend TT-budget S2-3200 + Technotrend TT-budget CI(Nekem úgy tűnik, mintha a Mystique és a DVBSKy ugyanaz lenne.)
Vagy ha kihagytam valami jó kártyát...
Köszi
-
trob
tag
Van különbség a WayteQ és a Synaps cégek Conax kártyái között?
-
trob
tag
válasz
azbest #11221 üzenetére
UPC Direct Philips DSR 4101/58 beltéri egysége tudja használni más szolgáltató (Olcsó TV, Hello HD) kártyáját?
Másként:
- Conax kártyaolvasó van benne?
- Van benne a mobiltelefonok SIM-Lockjához hasonló korlátozás?-----------------
Más:
Ez a Terratec kártya elég jónak tűnik. A legolcsóbb ára kb 28 ezer Ft. Érdemes másik márkákat megnézni? Minőség terén melyik gyártók kártyáival érdemes foglalkozni? (Szart nem akarok.) -
trob
tag
Sziasztok!
Szeretnék belső tunert venni, amivel lehet fogni a UPC-Direct vagy a műholdas DigiTV adását.
Hol találok olyan belső (PCI vagy PCI-E) tunert, ami megeszi a szolgáltató kódkártyáját? Kerestem, de sehol sem találtam ilyet, csak kártyahely nélküli DVB-S tunereket. Vagy ha kártyahely nélkülit veszek, ahhoz milyen kiegészítők kellenek, hogy tudjam nézni a kódolt adásokat?(Próbáltam olvasgatni, de ebben a kérdésben szinte semmit sem jutottam előrébb. Persze az sem kizárt, hogy én voltam béna, és rosszul kerestem.)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged