- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #9977 üzenetére
Beléptem a DVB-T klubba, tegnap aag átjött, és kipróbáltunk nálam a Freecom USB-s stickjét a gyári antennával, amit utána megvettem tőle.
Nálam a gép melletti ablak felső részénél jó, még finomhangolom a helyét, de az utóbb 5perc-ben már nem kockázta a képet, így valószínűleg megvan a jó hely. Nálam is fektetve jó az antenna.Most teszteltem az m2 HD-t, mert az előbb HD-s adás ment, de nem sok különbséget láttam a UPC-s kábelről hagyományos képcsöves TV-re kitett kép, és a stick fullHD-s monitorra kitett képe között. Az a műsor már képcsöves TV-n is elég éles volt, F1 esetében talán még a köridőket is le lehetett volna olvasni, ami a retek klub esetében nem volt elmondható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- Legion Pro 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RETRO CPU-k , asztali és notebook!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest