- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
de ez ehhez a típushoz nem jó így, mert közben elrontották a Linux drivert!
rákeresve a folyamatos "firmware download failed" problémára, azt találtam, h egy decemberi patch változatta meg a firmware letöltésének módját a 2. típusú chiphez, és a most letöltött forrásban már úgy, módosítva szerepel
mivel a Dealextreme-es tuner ilyen, 2-es típusúként jelentkezik be, tehát érintett, mégis rossz, próbaképp kiütöttem a linkelt patch-et (egyszerűen az "if (it913x_config.chip_ver == 2)"-t átírva egy másik verziószámra, ami biztosan nem teljesül),
újrafordítottam, telepítettem a drivert - és már föl is ismeri, le tudja tölteni a firmware-t!finoman szólva tele a t*k*m az ilyen hasraütéses linuxos fejlesztéssel, amikor azt föltételezik, h ha náluk működik vmi, akkor mindenütt fog, és nyugodtan elcommittolják a módosítást...
(ezek szerint valszeg a chip verzió detektálás nem megbízható, és ez nem 2-es verzió - vagy pedig mégsem minden 2-es típus igényli az újfajta, más csomagméretű letöltést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szemüveges topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest