Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximusz
aktív tag
Szia!
én olyat szeretnék megvalósítani, hogy egy SmartDVB nevű program által befogott és feldolgozott MindigTV ingyenes streamjeit ki szeretném küldeni helyi hálózatba. Ez elvileg megy, mert azon a gépen, ahol kiküldöm, direkt ip címzéssel (nem loopback címmel), le tudom játszani VLC-vel a következőt megnyitva: udp://@10.10.2.11:8888 , de - és itt jön a DE - sajnos másik gépről sehogy sem érem el, pedig az összes tűzfalat kikapcsoltam, és egyszerűen nem tudok rájönni, mit rontok el. Ha esetleg valakinek van tippje, azt nagyon megköszönném!
maximusz
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann