Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Naja, nekem még az is plusz szempont, hogy tudja -e kezelni a broadcom crystal hd dekóderemet... és ahogy tapasztalom az ingyenes dvbdream kezelgeti, de nem a legoptimálisabb (plusz még az a hang probléma, amit vagy meg lehet oldani vagy nem)...
A progDvb trialt is próbáltam, ott is először sikerült használni a hardveres codec-et, aztán már nem... nagyon gázok ezek a progik, ráadásul ahogy olvastam ugyanarra az 1-2 motorra épül mind (szóval csak skin-ek, de ugyanazok a problémák velük).
Plusz még jó lenne kártyaolvasó támogatás is... nincs egy tisztességes tv néző program sem windowsra(64bit win media centerrel a softcam-es kártyakezelés és a broadcom hd támogatás is hiányzik)
Linux alatt elvileg a kártyakezelést is megoldhatom tetszőleges program mellett, a broadcom dekóder is támogatott.. (már a linuxos flash 64bit is kezeli) ... szal érik a váltás
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest