Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajVarazó
csendes tag
válasz
csendes
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Szobaantenna van (DVB-T-s), közvetenül megy a készülékbe, majd a TV-be. Mivel az analóg adás továbbra is tökéletes minőség, így gondolom digitálisan is jónak kéne lennie. Mindenesetre a vezetékeket cseréltem, változás nincs. Antennát is próbáltam áthelyezni, de csak rosszabb máshol a minőség.
Kihúzás, teljes resetelés nem okozott változást.
Gondolom a hiba biztos megállapítására kéne egy másik készülék, vagy egy másik antenna, dehát ez teljesen esélytelen.
Csak azt nem értem, hogyha az USB-s próbáig minden rendben volt, utána miért tünt el örökre a jel... Mégha a kezdetektől gyenge lett volna a jel, akkor érteném, hogy kevés, de így... Pedig 1 órán keresztül tökéletes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann