Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Nézd, a hangcsúszás nekem általában 200-400 ms közé esik. Ezt egy szinkronizált filmnél nem lehet meghallani. De egy magyar filmnél igen. A szájszinkron 400 ms-nál eléggé jól látható-hallható tud lenni. Szóval erre rá kellene kalkulálni. Az Ubiban az Avidemux ad ilyen korrigálási lehetőséget. A Mediainfo (terminál-ablakos változata) pedig szépen ki is írja. Tehát ez így rendben is van. Mármint a nem-HD-s anyagoknál. Nincsen kockásodás a vágási pontoknál sem. Tehát az Avidemux nekem jó lenne, ha működne HD-s m2t-vel. De nem működik. Illetve durván elcsúszik a hang. Másfél órás anyagnál kb fél órát zsugorodik valamiért. Szóval most itt tartok linuxban.
W7 64 biten meg még itt sem. Egyszerűen nincsen driver a Freecom donglémhoz, nincsen olyan mediainfo ami kiírná a hangcsúszás értékét, és még odáig sem jutottam el, hogy a Virtuadub be tudná olvasni a vágandó mp4-es fáljt. Próbáltam felrakni a K-lite 64bites változatát, de hiába futtattam rendszergazda módban az installt, nem látja a rendszer az új kodekeket. Fogalmam sincsen hogyan kellene engedélyezni a működésüket. Szóval W7 64 bit alatt semmit sem tudok kezdeni.
Tudnátok segíteni?
(#7320) nfsu17: OK, értem, szóval neked sem sikerül...

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Gustard x18
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann