Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Gear S3 - második kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
kutyuska
üzenetére
Ez nekem új, hogy most ingyen van a HD box kábelre. Korábban nem így volt, sőt az SD box is pénzbe került.
Valószínűleg nem túl sok HD előfizetőjük lehet, inkább bevállalták az ingyenes boxot, hogy terjeszkedjenek.
Nem annyira figyelem már, mert lemondtam a kábelt.Ha tényleg ingyen van, nyugodtan kikérheted a boxot, elfér.
Nem olyan vészes egyébként az a plusz távirányító.
Legfeljebb csak akkor kapcsolod be, ha aktiválni kell a kártyát vagy rögzíteni akarsz valamit, és nem a tévén keresztül.De van még legalább egy további probléma. Hogy mennyire Sony specifikus nem tudom, de a betárolt programhelyeket jól összezavarta, üreseket iktatott be az alatt az 1-2 nap alatt is, míg kódmentesen tudtam fogni.
Lehet, hogy nem minden automatikus frissítés volt lekapcsolva a menüben, vagy nem tudom, de kész káosz volt az igen jó képminőség mellett. Box esetén ilyen probléma sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OTP Bank topic
- E-book olvasók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nekem új, hogy most ingyen van a HD box kábelre. Korábban nem így volt, sőt az SD box is pénzbe került.
Nem olyan vészes egyébként az a plusz távirányító.
wassermann