- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
kutyuska #2820 üzenetére
Ez nekem új, hogy most ingyen van a HD box kábelre. Korábban nem így volt, sőt az SD box is pénzbe került.
Valószínűleg nem túl sok HD előfizetőjük lehet, inkább bevállalták az ingyenes boxot, hogy terjeszkedjenek.
Nem annyira figyelem már, mert lemondtam a kábelt.Ha tényleg ingyen van, nyugodtan kikérheted a boxot, elfér.
Nem olyan vészes egyébként az a plusz távirányító.
Legfeljebb csak akkor kapcsolod be, ha aktiválni kell a kártyát vagy rögzíteni akarsz valamit, és nem a tévén keresztül.De van még legalább egy további probléma. Hogy mennyire Sony specifikus nem tudom, de a betárolt programhelyeket jól összezavarta, üreseket iktatott be az alatt az 1-2 nap alatt is, míg kódmentesen tudtam fogni.
Lehet, hogy nem minden automatikus frissítés volt lekapcsolva a menüben, vagy nem tudom, de kész káosz volt az igen jó képminőség mellett. Box esetén ilyen probléma sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MÁV topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest