Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes, még számomra is érthető magyarázatot.
Ez a megoldás több okból kifolyólag tünt számomra szimpatikusnak:
- mégis csak olcsóbb, mint egy stb
- nem kell külön még egy dobozt odatenni a többi tetejére
- a meglévő tuner használatával megmagyarázhattam magamnak, hogy nem volt felesleges pénzkidobás az mpeg2 DVB tuner a tv készülékbe.
Azt azonban nem tudtam, hogy ez ilyen bonyolult, és zsákutca gyanús, ... az eszköz leírása jó dolgokat igért, pedig csak elhallgatta a lényeget.
Tanulság: nem feltétlenül nekem, a nulla tudásommal, kell felvállalni az úttörő szerepet.
Az én tv-m slotja az általad leírtakon kívül, vagy azt megelőzően, azért nem fogadta a modult, mert szerintem hibás. Ezt azért gondolom mert más márkájú, sőt az enyémmel azonos márka és típusú tv is legalább reagált modul bedugására (megjelent a menű megfelelő helyén), az enyém azonban ügyet sem vetett rá. A többiből kivége a modul elég jól felmelegedett, mig az enyémben csak a tv-ből sugárzó kevés hőt vette át.
Ha minden igaz, ma még teszek egy próbát (találtam olyan helyet ahol UHF tetőantanna is van) és aztán félreteszem a témát.
STB-ben azért nem godolkoztam, mert a mai magyar DVB-T sugárzás mellett annak árát még túlzásnak találom. Esetleg egy megbízható, egyszerűen használható, PVR ready, okosítható, elfogadható áru combó érdekelne, ha tudsz ilyet ajánlani....vagy várok még a HD tv-zéssel, de akkor meg minek vettem a tv-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest