Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hét évig frissül az új iQOO
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
soveny
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Kösz a leírást!
Maxig feltekert erősítős (32 dB) antennával próbálkoztam (az erősítést próbáltam nulla, meg fél állásban is, nullán semmit nem talált, félen meg ugyanannyit, mint most.)Igen, az ATSC az egyik, amin megrökönyödtem.
Főleg, mert egy-két hete az Izabella utca és Andrássy út környékén ugyanezt írta ki, de akkor csak a tuner saját botantennájával próbálkoztam. Ott bejött (úgy emlékszem) nagyobb jelszinttel a 610MHz is, de itthon csak a 746, és az is folyamatosan esik, most 0,017%-nál tart. A bitrate is ugrál random 0-25Mbit között, akárhová teszem az antennát. (6 méteren belül tudok mozogni.)Várok, hátha lesz jobb is...

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Elden Ring Nightreign teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS ExpertBook B7 Flip (B7402FB) 2 az 1-ben üzleti laptop, i7, 16GB RAM, 4G modem, új!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán Vadi új, bontatlan, 1 év gari + AppleCare+ TL
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 ÚJ! 2in1 toll 1 ciklus gari 2027.04
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Maxig feltekert erősítős (32 dB) antennával próbálkoztam (az erősítést próbáltam nulla, meg fél állásban is, nullán semmit nem talált, félen meg ugyanannyit, mint most.)
Főleg, mert egy-két hete az Izabella utca és Andrássy út környékén ugyanezt írta ki, de akkor csak a tuner saját botantennájával próbálkoztam. Ott bejött (úgy emlékszem) nagyobb jelszinttel a 610MHz is, de itthon csak a 746, és az is folyamatosan esik, most 0,017%-nál tart. A bitrate is ugrál random 0-25Mbit között, akárhová teszem az antennát. (6 méteren belül tudok mozogni.)