Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
JTAGSHOP
csendes tag
válasz
JTAGSHOP
üzenetére
Ma jött frissítés, ezzel is és a korábbiakkal is ugyanaz a hiba megmaradt:
Változó időközönként de 3 percenként biztos, hogy elakad a stream.Sok ticket van nyitva ezügyben, csak kódolt adásokon jön elő - megakad a DVBApi és nem nyitja a csatornákat. Pár másodperc után újraindul és megint megy egy darabig.
Én azt hiszem itt tényleg feladom.
Kipróbáltam még a PLEX-be betenni a tunert, hátha úgy használható. Nos, ott megy gond nélkül (de legalább még több erőforrást kell felhasználni - 2 pc pörög és kapcsolódik össze) és itt is van gond: csak webesen látom a DVR opciót de kodiban már nem látszik, hiába adtam hozzá ( tűztem ki a főmenübe).
Körbeértem azt hiszem, ez az egész tuneres Tvheadend, Plex és társai felejtős ezen a szinten.
Ha valaki esetleg tud javasolni célhardvert (amin akár fizetős program is van) és működik azt szívesen venném, megvettem az 5db dvbt tunert és használnám. Meg hát valahogy a kínaiak is megoldották, az aliexpress tele van ilyenekkel - biztos van más progi ami jól működik.
-
azbest
félisten
válasz
JTAGSHOP
üzenetére
egy régebbi issue kapcsán írják, hogy elvileg channel tag-elésre lehet szűrni felhasználónként. Ha felveszel valami gyerek tag-et, akkor a gyerek usernek esetleg beálltható, hogy csak azokat a csatornákat érje el [link]
Most nem fut nálam tvheadent, szóval megnézni nem tudom pontosabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Jogász topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann