Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
JTAGSHOP
csendes tag
válasz
JTAGSHOP
üzenetére
Ma jött frissítés, ezzel is és a korábbiakkal is ugyanaz a hiba megmaradt:
Változó időközönként de 3 percenként biztos, hogy elakad a stream.Sok ticket van nyitva ezügyben, csak kódolt adásokon jön elő - megakad a DVBApi és nem nyitja a csatornákat. Pár másodperc után újraindul és megint megy egy darabig.
Én azt hiszem itt tényleg feladom.
Kipróbáltam még a PLEX-be betenni a tunert, hátha úgy használható. Nos, ott megy gond nélkül (de legalább még több erőforrást kell felhasználni - 2 pc pörög és kapcsolódik össze) és itt is van gond: csak webesen látom a DVR opciót de kodiban már nem látszik, hiába adtam hozzá ( tűztem ki a főmenübe).
Körbeértem azt hiszem, ez az egész tuneres Tvheadend, Plex és társai felejtős ezen a szinten.
Ha valaki esetleg tud javasolni célhardvert (amin akár fizetős program is van) és működik azt szívesen venném, megvettem az 5db dvbt tunert és használnám. Meg hát valahogy a kínaiak is megoldották, az aliexpress tele van ilyenekkel - biztos van más progi ami jól működik.
-
azbest
félisten
válasz
JTAGSHOP
üzenetére
egy régebbi issue kapcsán írják, hogy elvileg channel tag-elésre lehet szűrni felhasználónként. Ha felveszel valami gyerek tag-et, akkor a gyerek usernek esetleg beálltható, hogy csak azokat a csatornákat érje el [link]
Most nem fut nálam tvheadent, szóval megnézni nem tudom pontosabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NASCAR
- További aktív témák...
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann