Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Mivel a tunerkártyára csatlakozó infrajelet a WinLIRC bizonyára nem fogja érzékelni, inkább a következőt kellene megnézni:
Nyitsz egy szövegszerkesztőt és a távszabályzóval megpróbálsz bele "gépelni". Néhány infrás cucc ugyanis így működik.
Ha billentyűkombinációkat is bocsát ki, az így nem látható, csak ha nyitsz egy bármilyen parancsikont (jobbklikk, tulajdonságok) ahol a billentyűkombós mező teszi láthatóvá ezeket a parancsokat. Vagy egyéb program, médialejátszó stb. beállításai között is van ilyen lehetőség.
Ha semmit nem tudsz kinyerni, akkor ilyen módon nem kompatibilis, csak önmagával tunerrel, illetve annak programjával.
Én végül egy olyan tunerkártya USB infravavőjét tudtam kiválóan felhasználni, ami a tunertől függetlenül működött, szabvány USB-HID billentyűzetként jelent meg a Windowsban.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann