- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
weeni
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Megtaláltam ezt a német oldalt én is és szerencsére elég jól tudok németül, így fordító se kell, de sok olyan dolog nincs benne amit nem is tudom mire szolgál..Ezért is gondoltam aki már talákozott ilyen verzióval az el tudja mondani hogy a minden nap használatot hátráltató opció közül mit nem lehet elérni (gondolok itt a felvételre, csatornalista szerkesztésre,, frissítésekre stb). Amire viszont rájöttem hogy érdemes lesz 1-2 felvételi opció, és beállítás miatt kiadni a 15eurot a dvbwiever pro-ra... Ráadásul elég egyszer megvenni, mivel erre frissítések is ingyenesek... Minden esetre ki fogom próbálni azt amit hozzá adnak, maximum 2x állítom be majd a csatornákat.
-
zhagyma
őstag
Köszönöm a kapcsrajzot, a magyarázatot megértettem. Egyértelműen látszik, hogy az RF bemeneten a jel egyenáramú szempontból a testre kerül.
" ... Rajz annyiból nem egyszerű eset, hogy a tunerek régóta már csak 1 db alkatrésznek számítanak, vagyis komplett csere-bere van, javításról nem szól már a dolog. ... "
Régóta keresem a Samsung LE40B530 LCD Tv tuner kapcsolási rajzát (1 éve). Gondolom ez is cserealkatrésznek számít és valahány Samsung szervízkönyvet letöltök az internetről, mindegyikben csak egy üres blokk a tuner. Nincs esetleg ötleted, hol lehetne kapcsolási rajzot szerzni hozzá?
-
zhagyma
őstag
OK. Nem antennatápos PC-s USB tunereim vanak és mindegyik "szakadás" ként viselkedik. Ebből általánosítottam ... Ez most komolyan érdekelne. Tudnál linkelni egy olyan szűrőt amelyben egy tekercs egyenáramú szempontból rövidrezárja a jel / test vezetéket egy RF bemeneten és használják tunereknél. A párhuzamos LC rezgőkörről nem gondolnám, hogy ebben az esetben használnák.
-
ati2
őstag
Köszi, majd megnézem, mert nem nálam van a moncsi, a leírásban már találtam a kézi hangolásnál DTV váltást, csak kipróbálni nem tudtam még. Szívás, ha csak T tuner van benne, mert digikábelhez kellett volna és akkor ugrott a jobb minőség + EPG
.
Csak tudnám minek koptattam a pofámat, hogy várjanak a vásárlással még egy picit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged