- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Az, hogy HDMI-n van-e minőségromlás, megosztja erősen a közönséget. Ha megnézed, milyen árakon is adnak HDMI kábeleket, akkor ez mond valamit. Abban hiszek, hogy hibás, silány HDMI kábel ront rajta, de a jónál nem lesz még jobb ;-). De ez az én véleményem csak!!!
Egyébként ebben az esetben is nagyon sokat számít, hogy melyik készülék hogy végzi a dekódolást és felskálázást, ez sokkal többet számít szerintem.
SCART esetében eleve gyengébb a minőség, ott már szerintem is számít a kábel minősége erősen, még egy CRT tv esetén is. Valóban azon legfeljebb az 576 sor fog átmenni (illetve pontosan annyi), tehát HD adások esetében is csak SD-t fogsz látni. De felvenni az eredetit fogja, tehát számítógépen az eredeti forrásnak megfelelő, minőségromlás nélkül rögzített felvételt fogod látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest