- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Nem lesz Xiaomi 16
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy F11M1E gépem, s anno vettem hozzá egy Avermedia Volar HD USB tv tunert. Minden rendben ment addig, míg egy napon (tegnap) beszoptam egy csomó trójait és még mit tudom mit nem. Eltartott egy darabig, míg kitakarítottam a gépet, s mint aki jól végezte a dolgát tévézni akartam a meló közben.De igen ám, az állomások eltűntek. No, sebaj, újra scan, sorba rendezést követően ment minden szépen, mígnem lekapcsoltam a gépem, mert vendégeink jöttek. Miután elmentek gép, tv tuner újraindul, állomások sehol. Na, erre már kicsit összeráncoltam a homlokom, letöltöm az Aver honlapjáról a legújabb drivert, scan megint, működik minden, addig, míg ki nem léptem az alkalmazásból. Na a fenti műveletet megismételtem a gyári telepítő lemezzel is, de ugyanez lett a vége.
Nos akkor mi van, kérdem szépen magamtól! Valamiért nem tárolja el a frekvenciákat, vagy ahova tárolja azt nem találja meg? Na itt már elfogyott a tudományom.
Természetesen volt CCleaner, Anti-malware és abrakadabra is , de semmi változás. Avast van a gépen. Talán valami féreg van a dologban?
Mit tegyek?
Nem akarom újrahúzni a Win7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- BMW topik
- További aktív témák...
- Szinte új! Xiaomi Watch S1
- FELTŰNŐ EXTRA! ThinkPad T480 - i5-8350U I 16GB I 512GB I Wi-Fi 6 I HU világítós I LTE I Dupla akku!
- Redmi note 14 pro 5G
- Precision 7540 27% 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Nem akarom újrahúzni a Win7-et.
wassermann