- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Az otthoni beltérim sokkal jobb, a tv még annál is.
Na-igen, valami ilyesmire gondoltam. Most akkor jó lenne tudni, hogy melyik az a dongle, amelyik hasonló érzékenységű a TV-dhez.
(#7412) csendes:
Egy USB-s (vagy PCI-os) DVB-T tévékártya nagyon leegyszerűsítve három részből áll
Miértnem négyből? Hol marad a jelerősítő? Nem lehet, hogy a TV-k azért mutatnak jobb vételkészséget, mert azokban van ilyesmi is?
Az érzékenység növelésénél a nehézséget az jelenti, hogy az USB porton a teljesítményfelvétel korlátozott (5Vx500mA, illetve hub-nál csak 5Vx100mA).
Erre én megpróbáltam rájátszani. Egy külön adapterrel megtáplált hubra dugtam rá a dongle-t. Semmit sem javult a helyzet.
Illetve adott esetben, ha jó a rálátás, vagy van már van egy jó antenna, fölösleges egy drágább, érzékenyebb vevő.
Áááá-nem ennyire egyszerű a dolog nálam. Én (itt nem részletezett okok miatt) nem rakhatok ki tetőantennát. Nem szeretnék a kisszobámban egy négyméteres Yagit sem kerülgetni. Mi marad? A 10 centis bot-antenna, meg (és itt jön a lényeg!!!) egy érzékeny dongle.
Minden tiszteletem a szakértelmedé, hogy így vágod a belsőrész-csippeket, de esetleg nem tudnál a most megvásárolható választékból, annak is a megfizethető részéből, egy konkrét típust ajánlani? (Legszívesebben innen választanék.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- YouTube
- ZIDOO médialejátszók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutya topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest