- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Érdekes, hogy a kísérletezést emlegeted. Visszavittem a "kiváló RF paraméterekkel rendelkező, kategóriájában a legkisebb zajú erősítővel rendelkező, GSM szűrőt is tartalmazó" erősítős DVB-T antennát - amivel egyetlen adót sem sikerült találni - az üzletbe. Az eladó rendes volt, visszavette, de megjegyezte, hogy nálam fölösleges a szobaantennával kísérletezni, mindenképpen tetőantenna kell, bár említettem neki, hogy sima teleszkóp antennával ment a DVB-T, csak akadozott. Szóval egy internetes leírás alapján egy ötméteres RF kábel végének a közepébe bedugtam egy kihajlított gemkapcsot, a másik végébe két db 100mm x 10mm fémlapot (régi számítógép PCI takarója volt, csak letörni lehetett) szorítottam, úgy, hogy a gemkapocs volt középen, a két fémlap rá keresztben, kicsit átlapolva, hogy meglegyen a 0.95-tel korrigált fél hullámhossz - vagyis kb 18cm - a 800MHz-hez. Mindezt műanyag kötözővel és egy befőttesgumival igazán robosztussá tettem, majd a két szekrényajtót kinyitva kis ügyeskedéssel, a szekrényajtó tetejére raktam, úgy hogy a lemezek vízszintesen álljanak, merőlegesen az adó irányára, úgy nagyjából rálátva az adóra. És, és, és ... a Pinnacle 310i-vel sikerült vagy 10 adót találni, ebből a Duna HD-n, Autonómián, M1, M2-n kép is van, de szakadozva, sőt a TV2 is néha bejön. Az Autonómián a hang szinte folyamatos már vagy húsz perce, néha csicsereg. Ezek után lehet, hogy az adó irányába belőtt kábelvég is elég lett volna? Mindenesetre, ha valaki tudna segíteni az antennaépítésben vagy méginkább az itt a fórumban is már emlegetett Technika TT-701 UHF szobaantennát lát valamelyik gazdaságosban és szólna (most épp az egyikben nem volt) nagyon megköszönném. Természetesen valószínű, hogy kifogtam egy hibás DVB-T antennát vagy esetleg valamit rosszul kötöttem be, és ezért nem ment a "profi" antenna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Yettel topik
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest