- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Értem. Windows Média Center-t nem használok, ezért nem is tudok rá mit mondani (Én DVB-C-t használok és a tunerem ezen része a WMC-ben hivatalosan nem támogatott). Mondjuk az AAC hang támogatásra Nekem külön kellett kódeket feltenni, gondolom a WMC is letöltött valamit valahonnan (régebben ezt szokta csinálni). Én Windows 7 x64 RTM Enterprise verziót használok. Ezen a TSReader normálisan működik a DVB-T tuneremmel.
A TSReader screen capture elemzése egyszerű. A tunered drivere, vagy a TSReader Lite BDA kompatibilis forrás drivere nem passzol egymáshoz. A windows 7 alatt a Microsoft "megreformálta" a BDA interface-t a vissszamenőleges kompatibilítás mellett.Emellett 32 bites TSReaderLite verzió fut 64 bites rendszeren. Van bőven hibalehetőség. Emlékeim szerint a TSReaderLite dll-k közé be kell másolni a BDA 2.0 kompatibilis forrás dll-t, hátha lesz jelerősség / minőség. Mivel 01:27 percnyi idő alatt nem jött TEI error / continuity error (szép), ezért mondhatjuk, hogy 100% a Quality-d és "megfelelő" a Strength. A 810 MHz / UHF63 alapján Tokaj C mux lehet ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest