Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bekékült a Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Értem. Windows Média Center-t nem használok, ezért nem is tudok rá mit mondani (Én DVB-C-t használok és a tunerem ezen része a WMC-ben hivatalosan nem támogatott). Mondjuk az AAC hang támogatásra Nekem külön kellett kódeket feltenni, gondolom a WMC is letöltött valamit valahonnan (régebben ezt szokta csinálni). Én Windows 7 x64 RTM Enterprise verziót használok. Ezen a TSReader normálisan működik a DVB-T tuneremmel.
A TSReader screen capture elemzése egyszerű. A tunered drivere, vagy a TSReader Lite BDA kompatibilis forrás drivere nem passzol egymáshoz. A windows 7 alatt a Microsoft "megreformálta" a BDA interface-t a vissszamenőleges kompatibilítás mellett.Emellett 32 bites TSReaderLite verzió fut 64 bites rendszeren. Van bőven hibalehetőség. Emlékeim szerint a TSReaderLite dll-k közé be kell másolni a BDA 2.0 kompatibilis forrás dll-t, hátha lesz jelerősség / minőség. Mivel 01:27 percnyi idő alatt nem jött TEI error / continuity error (szép), ezért mondhatjuk, hogy 100% a Quality-d és "megfelelő" a Strength. A 810 MHz / UHF63 alapján Tokaj C mux lehet ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen videókártyát?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kedvenc zene a mai napra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóhifi
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann