Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#65675776 #2832 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a valaszt, amit ide postoltam, az az össz nyilvános infóm a cuccról, most kérek még valami többet róla tőlük. Elsősorban OEM cuccnak irtak, igy driver meg kezikonyv nem elerheto neten, csak ami a muanyag bubiban lesz CD és szöveg. ( bár akkor miert OEM ha van muanyag csomagolasa?)
Ami nem tiszta, hogy a DVB-C -nél a 256os QAM-et tudja-e, nehany DVB-C karinal lattam, hogy addig nem, csak 64QAM-ig vannak hitelesitve.
zhagyma: van egy DVB-T tunerem, abban EC168 chip van, de mivel mar megszunt a weboldala egy ideje a cegnek, gyk. lehetetlen drivert szedni hozza, en segitgetem ki a vilag minden tajarol az embereket a backupolt driverrel vista x64 alá.
Na jó, azért ennyire nem durva a helyzet, mert a mellécsomagolt is mukodik ugy-ahogy, de az enyem az igazi.
mod: es a retkes magyar digitalis át-nem-állás miatt nem tudom hasznalni a tunert......még. Ki lett probalva, mukodik, egy eve volt valami 3e pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest