- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
Igen ezeknél megtaláltam. Amikor néztem, és nem találtam akkor még a Coreavc volt beállítva, annál ezek szerint nem lehet állítani. Most kipróbáltam a Cyberlink és Arcsoft-tal is, a legjobb eredményt a Cyberlink adja. A bekapcsolt gyorsítás mellett már nincs 100% a CPU terheltség (80-90) és olyan akadások sincsenek mint régen, inkább olyan töredezett, mint a régi filmeknél amikor alacsonyabb frame/sec-mal dolgoztak, és a Duna valamiért nem tölti ki a képernyőt (ez műsorfüggő, most már jó). A másik kettő viszont még kockázik és szétfolyik a vizfesték.
2161-re.
Azon csak a gyárit próbáltam ki, hogy a dualcore-ral mit csinál a gyári progi, hogy tudjak érvelni amikor visszaviszem a cumót.
A tapasztaltak alapján a DvbViewer és Cyberlink párossal biztosan jó lenne, de hát nem ahhoz a géphez vettem a tunert (ahhoz én nem nagyon férek hozzá, folyton a játék megy rajta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest