Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 - alap
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
Igen érdekes a dolog, mert kipróbáltam én is egy gyengébb gépemen (AMD 2800+ Sempron 1.6Ghz) és nekem fixen beállt 100%-ra a proci terhelés nem esett le egy pillanatra sem.
Ez a szakadozás valóban arra utal, hogy nem jön folyamatos jel, ami a rossz vétel mellett lehet amiatt is még esetleg, hogy nincs bekapcsolva az usb 2.0-ás támogatás az alaplapon.
Bár ebben az esetben csatlakoztatáskor szokott jelezni a Windows, hogy az eszköz gyorsabb működésre is képes lenne.
Esetleg lehet még a nem jól működő bekapcsolt DXVA hatása is.
Érdemes lenne még azt is megnézni, hogy alapállapotban mikor nem fut semmi szoftver nem megy-e föl a cpu kihasználtság 100% közelébe indokolatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann