Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
azbest #19304 üzenetére
Ok, akkor legalább a kodekkel nem kell foglalkozzak. Gondoltam, hogy az a demuxeren múlik inkább, mint a hardveren, de a témaindító hozzászólás összezavart.
A kerneles támogatással pedig tisztában vagyok, nem véletlenül írtam, hogy open-source modulosat keresek. Korábban volt DVB-S2 PCIe modulom, de elegem lett abból, hogy 3rd party patchelt modulokat kell összevadászni a githubról, mert az eredeti forrás nincs fejlesztve. Illetve zárt forrású fw fájlokat kellett még hegeszteni. Na ez nem jönne jól.
sat2ip jól hangzik, viszont azzal nem hiszem, hogy direktben tudnék rögzíteni. Jó lesz a már bevált tvheadend szerver alá, a Pi meg már megvan.
Tehát az elképzelés már megvan a fejemben, csak egy normális modult nem sikerült még találnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Jövedelem
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- BestBuy topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest