- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
wassermann #14518 üzenetére
Kerestem én, ezt meg is találtam - olvastam máshol is, hogy gyengébb jelnél jobb a RTL2832U+R820T. Nos viszont én azt szeretném, hogy egy Pi-re rákötnék 3 USB-s tunert, amelyek egy Iskra P-43 N TRIPLEX padlásra telepitett antennáról kapnák a jelet. Nagyjából tudom mi-merre (telepitettünk párszáz rendszert a nyáron a Digitális Átállás keretében), csak a kompatabilitásban nem vagyok otthon.
A cél az lenne, hogy a Pi mint egy hálózati médiaszerver működjön. Közvetlen HDMI-vel rá lesz kapcsolva a TV-re, főleg azon lennének műsorok nézve, és kell a lehetőség hogy +1-2 kliens rá tudjon alkalomadtán csatlakozni, és számitogépen/telefonon is tudjuk nézni a műsort.
Az ilyen, hogy PID szűrés, meg hasonlók amik főleg ködösek...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest