Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
wassermann
üzenetére
Kerestem én, ezt meg is találtam - olvastam máshol is, hogy gyengébb jelnél jobb a RTL2832U+R820T. Nos viszont én azt szeretném, hogy egy Pi-re rákötnék 3 USB-s tunert, amelyek egy Iskra P-43 N TRIPLEX padlásra telepitett antennáról kapnák a jelet. Nagyjából tudom mi-merre (telepitettünk párszáz rendszert a nyáron a Digitális Átállás keretében), csak a kompatabilitásban nem vagyok otthon.
A cél az lenne, hogy a Pi mint egy hálózati médiaszerver működjön. Közvetlen HDMI-vel rá lesz kapcsolva a TV-re, főleg azon lennének műsorok nézve, és kell a lehetőség hogy +1-2 kliens rá tudjon alkalomadtán csatlakozni, és számitogépen/telefonon is tudjuk nézni a műsort.
Az ilyen, hogy PID szűrés, meg hasonlók amik főleg ködösek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő