- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
gurabli #13512 üzenetére
Nálam egy kis "nevesincs" vidéki kábelszolgáltató van (micro-wave), és a normál (nem szocpol) csomagban 18HD adás van. Plusz lehet még extraként venni egy külön HD csomagot, további 10-12 HD csatornával, havi ezres körül. Plusz az HBO és a Filmbox külön fizetős 3-3 hd csatornája. Összesen úgy 35-38 HD csatorna lenne elérhető, ha mindent megvennék. Nekem HBO és FIlmbox nem kell, az extra HD-ra viszont előfizettem, így kb. 30-32 HD csatornát nézek. (Illetve ennyi jön, a 2/3-át nem nézem.
)
Harminc HD csatorna azért már nem tragikus. Inkább az a probléma, hogy a kis magyar törpe adók egy része még nem tért át HD-re. Pl. a viasat csatornák vagy a tv2 ill. rtl szatelit csatornái. A trendeket nézve szerintem már nem kell sokat várni, hogy ezek is HD-ben jöjjenek. (Nem mintha érdekelne, úgyse igen nézem őket.
)
Az SD minőség kábelen egyébként sokkal jobb akár az UPC műholdas, akár a mindigTV minőségénél, a nagyobb sávszélesség miatt. Nálunk például kb 20 muxon jön digitális adás (a többin analóg). Ez a 20 mux hatszorosa a mindigtv 3 muxának, és többszöröse az UPC által használt műholdas muxok számának. Így aztán egy-egy SD adásra sokkal több sávszélesség juthat, ami látható is a képen. Egy korrekt DVD minőségével simán felér egy-egy SD adás minősége. Nem HD, de még nagy TV-n is bőven nézhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest