Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    A Sat.hu -s fórumon tényleg eléggé túldramatizálják a helyzetet. Épp azon nevetek hogy ott a többség azért kesereg még mindig hogy miért MPEG4 és miért lesz HD, itt meg azért fanyalgunk - legalább is én biztosan - hogy csak kevesebb HD lesz. Na így döntsék el mi legyen a jó. :D Mondjuk érthető hogy akik megvették már az MPEG2 set-top-box -okat azok most mérgelődnek mert dobhatják a kukába azokat mivel senkinek nem kellenek ezután. És gyanítom a sat.hu fórumon ők vannak többségben.

    Egyébként épp olvasom a fórumban egyik illetőtől, hogy valószínűleg nem lesz állami finanszírozásos set-top-box, csak részletfizetéses opció. Ez azért már nagyon lol lenne, amiket beígértek jó előre azokat gyakorlatilag most mind felforgatják az utolsó hónapban - most vagy kedves törvényhozóin keverik a sz**t, vagy a csatornák tötymörögnek egy helyben.

    Eddig a DunaTV és a Duna II Autonómia az ami biztosan lesz (megint lol), a többi meg lóg a levegőben, mert senki nem cikkez róla hogy szerződést írtak volna alá az AH -val; viszont 1,5 nap és itt a kihirdetett start. Úgy látom hatalmas kínálat lesz az indulásnál. :(

    Ja igen, ezt is ott találtam; ilyen oldal is van: [DVB-T HD.hu]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák